Orban, acuzații la adresa PSD: Ne batem cu un inamic extrem de cameleonic. Eu nu pot să-i promit unui pensionar că i se va dubla pensia, ei fac lucrul ăsta cu nerușinare

0
71

Premierul Orban consideră că în lupta pentru alegerile locale, liberalii au de-a face cu un inmaic „cameleonic și adaptabil”: „PSD n-a adus decât promisiuni deșarte și le-a dat românilor praful de pe tobă. Eu nu pot să-i promit unui pensionar că i se va dubla pensia, ei fac lucrul ăsta cu nerușinare”, a acuzat liderul PNL.

La evenimentul de prezentare a liberalilor din Mehedinți care candidează la alegerile locale de vineri, Orban nu a ratat ocazia de a critica partidul rival.

„Ne batem cu un inamic extrem de cameleonic, extrem de adaptabil, un inamic care după fiecare înfrângere a avut capacitatea să-i mai păcălească încă o dată pe români pentru că nu au scrupule. Eu nu pot să-i promit unui pensionar că i se va dubla pensia, ei fac lucrul ăsta cu nerușinare, mizând pe faptul că omul cumva speră, în adâncul sufletului lui, că s-ar putea întâmpla lucrul respectiv și deși a luat țeapă de multe ori, de-a lungul ultimilor 30 de ani, tot mai are undeva în subconștient speranța că vin PSD-iștii și fac ceva. PSD-iștii nu fac nimic. Unde a guvernat PSD este sărăcie, resemnare, dezolare. PSD n-a adus decât promisiuni deșarte și le-a dat românilor praful de pe tobă. Atunci când a părut că le dă ceva românilor, de fapt le-a luat cu două mâini ce le-a oferit”, a acuzat Ludovic Orban.

Orban: Este nevoie de oameni care știu cu adevărat să conducă, care au anvergură de om de stat

Orban a precizat că este nevoie de o schimbare de mentalitate în ceea c eprivește modul de acționare al politicienilor.

„Țara asta are nevoie de o nouă abordare la nivel național, județean și local. Este nevoie de oameni care știu cu adevărat să conducă, care au anvergură de om de stat sau de om care poate să ducă județul sau localitatea într-un proiect de dezvoltare care să aducă, cu adevărat beneficii oamenilor. (…) E nevoie de o schimbare radicală de mentalitate în acțiunea noastră politică își în acțiunea oamenilor care ajung să conducă treburile publice”, a mai spus președintele PNL.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here