Horoscop săptămânal 14 – 20 septembrie 2020. Săgetătorii trebuie să aibă grijă la investiții

0
759

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 septembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 14 – 20 septembrie 2020 se remarcă prin fenomenul de Lună Nouă care se petrece în zodia Fecioară și care vine cu șanse și oportunități profesionale, dar și cu ocazia îmbunătățirii stilului de viață, a stării de sănătate. În continuare, contextul astrologic general este tensionat, iar în această săptămână vom fi mai vocali ca de obicei, însă și starea de confuzie, de nehotărâre va pluti în aer, motiv pentru care deciziile majore ar trebui evitate. Recomandare suplimentară: atenție mai mare în deplasări și călătorii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 14 – 20 septembrie 2020

Dragoste

Este o perioadă foarte bună pentru a căpăta înțelepciune în dragoste, pentru a vindeca dureri sentimentale și pentru a comunica cu partenerul de viață la un nivel superior. Dialogurile din această săptămână se vor dovedi contrsuctive, lămuritoare și vor contribui la consolida relației. Cei singuri au șanse mari să cunoască pe cineva de care să se simtă atrași la nivel intelectual și cu care să lege o relație de lungă durată.

Carieră

Se întrevăd noi începuturi profesionale, fie că este vorba de o schimbare în programul de muncă care să te avantajeze, fie de noi sarcini și responsabilități, fie că este vorba de un nou loc de muncă. Nativii care-și caută un job, acum se pot angaja.

Bani

Este momentul să investești mai mult în pasiunile tale, în hobby-urile tale, însă de preferat este să faci cheltuieli constructive și nu distractive. Poate un talent merită o economie de-a ta pentru a avea rezultate mai bune.

Sănătate

Vei avea ocazia să aduci îmbunătățiri stilului de viață și acum este momentul să o faci. Odihnește-te mai mult, fii mai atentă la alimentație și nu uita că Marte retrograd în zodia ta vrea atenție mai mare la acțiuni, dar și la sănătate, la modul în care ai grijă de corpul tău.

Horoscop săptămânal Taur: 14 – 20 septembrie 2020

Dragoste

Noi începuturi în dragoste pentru tine. Te bucuri de magnetism, sex-appeal și va fi o perioadă extrem de benefică pentru a începe o nouă poveste de iubire, care se va dovedi serioasă și transformatoare pentru tine. Dacă ești parte a unei relații, se pot rezolva tensiuni mai vechi cu înțelepciune, prin comunicare, și poți fi surprinsă de propriile tale emoții. Fii mai indulgentă cu părinții. Deși simți o mare nevoie de libertate, de independență, pune problema în discuție cu atenție și maturitate.

Carieră

Ai idei bune și le poți pune în aplicare la locul de muncă, însă nu te aștepta să fie pe placul tuturor. Viziunile pot fi diferite și pot apărea neînțelegeri cu șefii, dar dacă vei ști să comunici cu calm, le vei rezolva. Evită să iei, totuși, decizii majore.

Bani

Vei avea parte de negocieri financiare săptămâna aceasta, în special salariale. S-ar putea să nu fie pe placul tău sau să contravină unor principii pe care le ai și ar fi bine să nu te grăbești în a da un răspuns.

Sănătate

Stresul legat de starea de sănătate, provocat de Marte retrograd, se mai poate ameliora în această perioadă și ai mari șanse să vindeci, să ameliorezi, să descoperi un remediu eficient pentru a trata un simptom mai vechi sau chiar o afecțiune.

Horoscop săptămânal Gemeni: 14 – 20 septembrie 2020

Dragoste

Nu lua decizii în plan sentimental săptămâna aceasta pentru că viziunea ta asupra lucrurilor poate fi puțin neclară. De asemenea, fii mai atentă la dialogul cu persoana iubită pentru că poți spune lucruri care să deranjeze, să rănească, să provoace frustrări. Se pot afla unele secrete acum și se poate readuce trecutul în actualitate, însă nu este momentul clarificărilor. Concentrează-te mai mult pe emoțiile tale și vezi cum poți să-ți îmbunătățești starea interioară.

Carieră

Evită să visezi cu ochii deschiși la o funcție dacă nu ai dat tot ce este mai bun din tine pentru a o obține. Axează-te mai mult pe proiectele personale și muncește pentru a le promova, pentru a le pune în funcțiune.

Bani

Posibil să ai parte de niște oportunități noi de a-ți îmbunătăți veniturile, însă nu vor fi întocmai ceea ce-ți dorești tu sau va trebui să depui un efort mult prea mare pentru a câștiga acești bani. Unii nativi pot discuta despre bugetul comun cu partenerul, cheltuielile comune cu familia, capitol la care vor apărea nemulțumiri.

Sănătate

Fii mai atentă la acțiunile zilnice, la activitățile profesionale pentru a nu te accidenta și, totodată, la deplasările în interes de serviciu. Calmul și prudența sunt necesare.

Horoscop săptămânal Rac: 14 – 20 septembrie 2020

Dragoste

Relația cu partenerul de viață pare să prindă contur, însă nu lăsa familia să intervină în deciziile tale și nici nu le asculta comentariile și sfaturile. Comunică, spune-i partenerului ce ai pe suflet și fă-o cu încredere pentru că dialogul poate ajuta foarte mult la deblocarea unor emoții și la conștientizarea etapei pe care o traversați în prezent.

Carieră

Este o săptămână productivă dacă ai afaceri personale sau vrei să legi noi colaborări, să te asociezi cu persoane importante. Mulți nativi vor primi oferta unei asocieri și sunt sfătuiți să nu o refuze chiar dacă poate părea mai mult de muncă.

Bani

Poți avea parte de șanse și oportunități să scoți mai mulți bani din munca ta sau poate din momentizarea unei abilități, unui talent, însă fii atentă la negocieri, citește de mai multe ori termenii și condițiile pentru a te asigura că nu intervine nicio nemulțumire ulterior.

Sănătate

Ai șansa să-ți îmbunătățești stilul de viață, să începi o dietă, să faci ceva constructiv pentru tine. Nu asculta decât sfaturile avizate! Totodată, este posibil să auzi niște vești mai puțin plăcute despre sănătatea unei persoane cunoscute.

Horoscop săptămânal Leu: 14 – 20 septembrie 2020

Dragoste

Săptămâna poate înceoe cu unele discuții legate de drepturi și libertăți în cuplu, însă lucrurile se vor calma ulterior.

Carieră

Poți avea parte de surprize mai puțin plăcute legate de carieră, de funcția ta, de imaginea ta sau de un obiectiv pe care ți l-ai trasat, iar acest context cumva, pe unii nativi îi poate îndemna să se orienteze mai mult către un proiect personal. Totodată, poți avea conflicte cu colegii și poți primi sarcini suplimentare sau noi care te vor stresa și te vor face să devii recalcitrantă. Pe de altă parte, munca în grup îți aduce beneficii, deci implică-te în astfel de proiecte.

Bani

Noi începuturi financiare și noi oportunități de a-ți crește bugetul se anunță în această săptămână, așa că fii foarte atentă la ofertele care vin spre tine. Dacă negociezi condiții salariale, fii atentă și la sarcinile care ți se propun pentru că există posibilitatea să ajungi să muncești mai mult decât ești plătită. Evită să dai bani cu împrumut și să muncești pro bono.

Sănătate

Unele vești legate de starea de sănătate s-ar putea să nu fie pe placul tău și nu ar fi rău să repeți niște analize înainte de a te alarma. Pe de altă parte, ține cont că Marele Benefic, Jupiter, se află în mers direct în acest sector, deci îți aduce oportunități de a te vindeca.

Horoscop săptămânal Fecioară: 14 – 20 septembrie 2020

Dragoste

Ai parte de o săptămână bună, cu atât mai mult cu cât și Luna Nouă se petrece în zodia ta. În dragoste te poți aștepta la tot ce este mai bun, cu toate că va trebui să acorzi mare atenție comunicării și să iei în calcul faptul că poți fi confuză. Dar nu lua decizii acum! Te poți îndrăgosti și poate fi vorba de o relație de viitor. Dacă ești parte a unui cuplu, reaprinde pasiunea și visează alături de partener la un viitor împreună.

Carieră

Ai mai multă grijă și acordă mai multă atenție imaginii profesionale, mai ales referitor la ceea ce spui într-un cadru public, oficial. S-ar putea ca unele obiective să pară mai greu de atins, să nu fii investită în funcția pe care o râvneai, însă dacă-ți vei pune în practică talentele tale, totul va fi mai ușor. Sunt foarte bine susținuți nativii care au proiecte personale sau sunt implicați în organizații caritabile, care face ceva pentru a oferi altora.

Bani

Săptămâna aceasta ai mare grijă la negocieri pentru că nu-ți vor aduce beneficiile dorite. Este vorba și de o stare de neclaritate cu care vezi anumite lucruri și de aceea ar fi ideal sî nu pripețti în a lua decizii și asemna contracte.

Sănătate

Te bucuri de energie, bună dispoziție, forță vitală și ai o stare de sănătate de invidiat. Te poți ocupa de stilul tău de viață mai mult și poți aduce îmbunătățirile dorite de mai multă vreme.

Horoscop săptămânal Balanță: 14 – 20 septembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să ai parte de situații mai ciudate în dragoste, pe care să nu știi cum să le gestionezi, posibil chiar revenirea unui fost partener în viața ta, însă nu te aștepta să fie vorba de o reluare a relației, ci mai degrabă de o ocazie pentru a ierta, a vindeca și a merge mai departe. Ai mare grijă la tensiunile cu familia, la cuvintele pe care le spui și care pot să doară. Nu lua decizii legate de o locuință acum, fie că e vorba de o schimbare de domiciliu, fie de o renovare.

Carieră

Este o săptămână mult mai bună la locul de muncă, în care poți să fii mai eficientă, mai orientată pe atingerea obiectivelor profesionale și randamentul de care dai dovadă îți poate aduce aprecieri din partea superiorilor.

Bani

Evită să faci cheltuieli extravagante, mai ales în prima parte a săptămânii. Investește mai bine într-un proiect la care visezi pentru că ai șanse să-l pui în evidență.

Sănătate

Este o perioadă bună pentru a de descotorosi de frici și temeri, de amintiri din trecut care sunt toxice, o perioadă în care ești susținută să renunți la vicii și dependențe. Începi un nou stil de viață și fii mai atentă la problemele de sănătate care sunt cronice. Le poți ameliora acum.

Horoscop săptămânal Scorpion: 14 – 20 septembrie 2020

Dragoste

Este o perioadă bună să socializezi mai mult, să legi noi cunoștințe, noi relații de prietenie. Unii nativi, nu ar fi exclus, să fie atrași de persoane cu funcție sau cu statut important sau cunoscute prin intermediul activităților profesionale. Cineva din trecut te poate căuta.

Carieră

Ai ocazia să demarezi în acaestă săptămână un proiect important la care ai muncit mult. Poți să-l scoți în lume, să-l prezinți altora, să-l lansezi și te vei bucura de un real succes. Unii nativi pot primi susținerea unor persoane importante. De asemenea, sunt foarte bine susținute activitățile în public, discursurile, chiar și interviurile, examenele orale.

Bani

Stai bine din punct de vedere financiar. Unii nativi pot primi vești bune legate de o investiție mai veche sau niște bani puși deoparte se pot dovedi necesari acum.

Sănătate

Ai mare grijă la deplasări și pe cât posibil evită-le dacă nu sunt urgente. S-ar putea să primești vești neplăcute despre starea de sănătate a cuiva sau să reiei un dialog cu un fost partener de viață și contextul să te bulverseze mai mult decât te-ai fi așteptat.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14 – 20 septembrie 2020

Dragoste

Dacă vei da dovadă de mai multă înțelepciune și mai mult interes, vei reuși să ajungi la aceeași viziune cu persoana iubită. Nativii singuri au șansa de a-și vindeca răni sentimentale vechi.

Carieră

Ai parte de o săptămână foarte bună în sectorul profesional. Poți primi nu doar aprecieri și laude, ci munca ta poate fi încununată cu o avansare în funcție, dar care s-ar părea că nu este chiar în acord cu ceea ce tu ți-ai dori. Totodată, s-ar putea ca un contract, parteneriat, asociere să nu poate fi chiar atât de ușor obținut și să trebuiească să depui mai mult efort.

Bani

Evită să dai bani cu împrumut săptămâna aceasta și mai ales fii foarte atentă la negocieri și investiții. Deși totul poate părea ideal, s-ar putea ca la mijloc să fie vorba de o confuzie, o neclaritate care, nedescoperită, va schimba total contextul și va aduce nemulțumiri majore.

Sănătate

Îmbunătățire propriilor tale filozofii de viață, schimbarea unor concepții vechi și a unor mentalități care nu te-au ajutat în evoluție până acum vor contribui esențial la îmbunătățirea stilului de viață și a stării de sănătate.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14 – 20 septembrie 2020

Dragoste

Este o săptămână a evoluției personale, spirituale și toate conștientizările din ultima vreme te vor ajuta foarte mult în redefinirea ta ca persoană și în îmbunătățirea relației cu cei din jur. În dragoste poți avea parte de unele surprize neașteptate. Unii nativi pot afla secrete despre persoana iubită care să nu le placă.

Carieră

Tronează destul de multă confuzie în sectorul profesional și s-ar putea să fie mai bine dacă eviți luarea decizilor importante acum. .

Bani

Niște dialoguri financiare s-ar putea să nu fie deloc pe placul tău, însă nu renunța la negocieri, mai alesdacă este vorba de un parteneriat de afaceri, de o colaborare în care ți-ai pus baza. Vești bune din străinătate sau de l o persoană de altă naționalitate.

Sănătate

S-ar putea să afli niște vești mai puțin plăcute despre starea de sănătate a cuiva sau chiar tu să primești rezultatul unor analize. Dacă investigațiile sunt mai vechi de cțteva zile, ar fi o soluție să le refaci înainte de a lua o decizie în privința tratamentului.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14 – 20 septembrie 2020

Dragoste

Ai ocazia să lămurești prin dialog, cu multă înțelepciune și efort de a fi calmă, o situație care vizeză viața ta sentimentală. Este o săptămână favorabilă comunicării cu persoana iubită.

Carieră

În continuare, la locul de muncă sunta specte tensionate, însă vestea bună este că poți să obții beneficii din parteneriate, colaborări și asocieri.

Bani

Se pot rediscuta niște aspecte financiare ale unui contract de muncă și rezultatele se vor dovedi benefice. De asemenesa, te poți preocupa de un credit, o moștenire, un litigiu, un partaj, pentru că ai șanse să rezolvi pozitiv contextul.

Sănătate

Treci prin stări confuze și bulversante la nivel psihic și tinzi să somatizezi. Concentrează-te mai mult pe eliberarea emoțiilor negative și ține cont că este o perioadă bună să aduci îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop săptămânal Pești: 14 – 20 septembrie 2020

Dragoste

Luna Nouă se formează în sectorul relațiilor de lungă durată și poate veni cu noi începuturi. Ai ocazia să duci o relație la alt nivel, dar pentru asta trebuie să lași niște emoții toxice să se dizolve sau să te detașezi de trecutul tău.

Carieră

Ai mari șanse să semnezi un contract de colaborare, un parteneriat de afaceri profitabil sau să lansezi un proiect în care ai investit timp și bani. Cariera este bine aspectată și poți obține laude, aprecieri și chiar ocazia de a face un pas important spre obiectivele tale, poate de a primi o nouă funcție.

Bani

Banii care vin de la muncă, salariul sunt aspectul care te bucură cel mai mult săptămâna aceasta pentru că poate fi vorba în unele cazuri de o primă, o creștere salarială, însă nu uita că Marte retrogradează aici și te îndeamnă la prudență în acțiunile financiare. Evită să dai bani cu împrumut!

Sănătate

Niște dialoguri, informații te pot afecta negativ la începutul săptămânii, însă cu Venus pe casa sănătății ai ocazia să vindeci și să te detașezi de tot ce etse toxic în viața ta, inclusiv să scapi de niște frici, dar cu condiția să recunoști că le ai.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here