Cum se va circula de sâmbătă pe Noul Pod de la Ciurel. Brigada Rutieră explică totul / GALERIE FOTO

0
75

Birgada Rutieră explică vineri cum se va cicrucla de sâmbătă pe Noul Pod de la Ciurel, care va fi deschis de la 7 dimineața.

„Începând cu data de 19 septembrie a.c., ora 07.00, se va deschide circulația în nodul rutier Virtuții-Ciurel.

Se vor asigura dinspre centrul Mun. București, pe direcția principală (pe Pasajul Ciurel), relațiile spre Lujerului și Crângași, prin coborârea pe Șos. Virtuții.

Totodată, se va asigura relația către centrul Mun. București dinspre cartierul Militari, prin Șos. Virtuții sau prin Str. Amilcar Săndulescu, către Splaiul Independenței – Pasaj Basarab, accesând bretelele aferente.

Va fi interzis pe Șos. Virtuții – intersecția Virtuții-Splai, sens Crângași – Lujerului, virajul la stânga spre Splaiul Independenței

De asemenea, se menține pe Șos. Virtuții dinspre Lujerului relația dreapta, actuală, spre Splaiul Independenței – Pasaj Basarab.

Va fi interzis pe Șos. Virtuții – intersecția Virtuții-Splai, sens Crângași – Lujerului, virajul la stânga spre Splaiul Independenței, traficul fiind preluat de breteaua Nodului, adiacentă reprezentanței Ford”, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Brigada Rutieră.

Nicușor Dan: „Podul nu ajută la mare lucru”

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR PLUS la Primăria Capitalei a declarat, vineri, că Podul Ciurel care se va deschide sâmbătă este o „operațiune de imagine” și acuză faptul că Podul nu va ajuta foarte mult traficul. Gabriela Firea îl contrazice.

„Din păcate, podul nu ajută la mare lucru. Este un pasaj prin care mașinile care vin pe Splaiul Independenței pot să facă stânga și dreapta pe Șoseaua Virtuții. Asta este tot ce aduce acest pasaj. Este mai mult o operațiune de imagine, decât un beneficiu concret pentru oraș”, a declarat, vineri, Nicușor Dan, la RFI.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunță, pe Facebook, că Pasajul Ciurel „arată splendid”.

G. Firea, acuzații la adresa lui N.Dan

„Își va dovedi utilitatea începând de mâine, când se deschide circulația, pentru a fluidiza traficul în zone importante ale Capitalei : Iuliu Maniu, Drumul Taberei, Militari, Crângași, Lujerului etc. Puteam să ne bucuram de cel mai mare proiect de infrastructură acum mulți ani dacă dl Daneș, co-fondator al Uniunii Salvați Bucureștiul, împreună cu prietenul și colegul său, Nicușor Dan, nu ar fi blocat șantierul prin tribunale 10 ani.

„Continuăm etapa a doua a investiției de la nod Virtuții până la Centura Capitalei”

Continuăm etapa a doua a investiției de la nod Virtuții până la Centura Capitalei, cu pasaj în zona bulevardului Uverturii. Constructorii rămân în șantier. Avem proiect tehnic și exproprieri. De data aceasta sunt eu aici, să mă lupt cu ei prin tribunale, dacă îndrăznesc să mai atace vreun document absolut legal”, a scris Gabriela Firea, vineri, pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here