Alegerea unei cabine de duș pentru baia ta

0
84

Cu excepția cazului în care ai o baie care îți oferă posibilitatea de a monta un duș uriaș în care apa pulverizează peste tot, vei avea nevoie să alegi cea mai potrivită cabină de duș, care să se încadreze perfect în spațiul disponibil

Majoritatea caselor moderne au cabine de duș cu pereți despărțitori din sticlă. Acestea sunt minunate, pentru că lasă lumina să circule în cameră și permit spațiului să rămână deschis și aerisit. 

Să aruncăm o privire la câteva opțiuni:

  • Cabinele de duș din sticlă, fără rame, au întotdeauna acest aspect minimal și curat. Sunt excelente dacă nu vrei ca dușul să iasă prea mult în evidență. Singurul element care iese în evidență ar fi mânerul ușii, dacă există unul.
  • Ușile glisante din sticlă sunt excelente pentru dușuri, deoarece îți permit să economisești spațiu, nu sunt deloc incomode și toate sunt, de asemenea, ușor de utilizat.
  • Un duș oarecum tradițional poate avea o carcasă din sticlă, dar cu cadru evidențiat. Acest lucru oferă un aspect mai solid, dar îl face să iasă și mai mult în evidență. Dușul devine brusc mai robust și proeminent.
  • Și mai proeminentă ar fi un tip de cabină de duș cu un cadru împărțit în secțiuni, care amintesc de ferestrele tradiționale. Un model ca acesta poate fi adaptat mai multor stiluri.
  • Uneori este suficient să ai doar un perete parțial între duș și restul băii, astfel încât să nu permită împrăștierea apei. Foarte simplu, dar perfect pentru design-uri de interior minimaliste și ușor de instalat.
  • Dacă îți dorești intimitate când ești la duș, dar nu dorești să ascunzi complet spațiul din spatele pereților solizi, poți opta pentru o cabină de duș din sticlă mată. Poți alege un model elegant, care este împărțit în două porțiuni, iar zona superioară este transparentă pentru a permite luminii să intre.
  • Folosirea sticlei care are o nuanță de maro este o alegere plină de farmec. Zonele rămân astfel conectate, dar există o distincție clară între ele. În plus, culoarea adaugă o notă caldă spațiului.

Trucuri de design utile pentru a îmbunătăți aspectul băii tale

La început va fi copleșitor să alegi dintre gama largă de opțiuni pentru cabine de duș. Mai întâi enumeră-ți nevoile și stabilește cât spațiu ai disponibil. Deoarece ușa de duș poate avea impact asupra spațiului și a altor accesorii din baie, nu poți depinde doar de forma și designul zonei de duș.

Dacă ai o baie de dimensiuni generoase, poți opta cu ușurință pentru o cabină spațioasă sau poți avea, de asemenea, o cabină de duș fără cadru, care îți oferă o baie modernă. Orice formă a cabinei de duș este preferată în funcție de alegerea personală.

Dacă ai o baie mai mică, ai putea face cu o serie de trucuri de design inteligente. Aceste trucuri transformă o baie mică într-o sală de duș elegantă și spațioasă.

  • O cabină de duș de lux, fără cadru, va oferi o iluzie de spațiu și va aduce un plus elegant interiorului
  • Ușile glisante ale cabinei de duș sunt preferate, deoarece arată elegant și, de asemenea, economisesc spațiu.
  • Dușurile cu cadran sunt, de asemenea, opțiuni bune pentru băile mai mici. Această cabină curbată se potrivește cu ușurință în orice colț cu unghi drept, cu uși glisante ușoare. Acest lucru oferă mult spațiu de duș și nu există niciun impact spațiului pentru alte accesorii de baie.
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here