5 joburi care te vor ajuta să-ți descoperi feminitatea

0
549

Ce mai este feminitatea în acest secol și de ce merită acest concept explorat? În societatea zilelor noastre, în care rolurile au dispărut și bărbații și femeile au acces egal la locuri de muncă și oportunități, te poți simți câteodată pierdută. În momente ca acestea te poți întreba ce te face pe tine cu adevărat feminină? Aceasta este totuși o întrebare la care fiecare femeie trebuie să răspundă în dreptul ei. Pentru a te asista, ți-am pus la dispoziție o listă de 5 joburi care te vor ajuta să-ți descoperi latura feminină, joburi care în mod normal sunt asociate cu sexul frumos. 

Profesoară/educatoare

Se poate spune că femeile sunt perfecte pentru a fi profesoare datorită instinctelor materne înnăscute și abilității de a înțelege și interacționa mai bine cu cei mici. Pe lângă faptul că sunt înclinate biologic spre grija celor mici, femeile au și o atitudine mai caldă și înțelegătoare în general, față de bărbați. Lucrul cu copiii s-ar putea să te facă să realizezi că vrei să fii mămică în scurt timp și să-ți dea șansa de a educa și ocroti niște persoane care fac primii pași în viață. În funcție de materia pe care o predai vei avea un salariu mai atractiv. 

Hairstylist/cosmetician

Deși foarte mulți bărbați sunt frizeri sau hairstyliști, putem spune cu mâna pe inimă că job-ul de cosmetician sau hairstylist este cu precădere unul potrivit pentru o femeie. Vei avea șansa de a lucra cu produse de make-up și diverse produse pentru păr pentru a-ți face clientele sau clienții să arate excelent. Acest job este perfect pentru tine dacă ești o fire sociabilă și căreia îi place să experimenteze. Dacă deja ai o pasiune pentru a te înfrumuseța, poți aplica asta cu succes pentru a obține venituri serioase. 

Asistent medical

Imaginea asistentei medicale este deja una împământenită și pe bună dreptate. Chiar dacă la momentul actual există foarte multe femei medici, meseria de asistent medical este încă una dominată de femei. Natura protectoare și delicatețea tipic feminină sunt absolut necesare în acest job care îți va permite  să ajuți oamenii care au mai multă nevoie de grija și compasiunea ta. Nici nu este deosebit de dificil să ajungi asistentă, trebuie doar să urmezi cursuri postliceale și îți poți începe apoi cariera. 

Model de videochat

Deși o meserie din spectrul celor mai nonconformiste, jobul de model de videochat este unul extrem de căutat. Bărbații sunt în acest caz publicul țintă, fiind deseori mai singuratici sau mai independenți, așadar era și normal ca acest job să fie dominat de elementul feminin. Ca model de videochat îți vei întrebuința toate armele din arsenalul de seducție, te vei înfrumuseța și îți vei pune atuurile fizice în valoare și vei descoperi ce te face cu adevărat feminină, totulpentru a atrage și păstra mai mulți urmăritori. La momentul actual se fac multe angajări videochat în București, nu rata șansa de a activa în acest domeniu deosebit de bine remunerat. 

Designer vestimentar

Mai mult o vocație decât un loc de muncă în sine, meseria de designer vestimentar este pentru acele femei care știu exact cum să se pună pe ele însele în valoare prin intermediul hainelor, dar și pe alte femei. Pentru a avea succes în această branșă trebuie să-ți înțelegi foarte bine publicul și să creezi fix ceea ce ar aprecia. Sau, dacă ești curajoasă, poți crea un trend de sine stătător și să dai o nouă definiție feminității. Cine știe cum ai putea influența o industrie care are nevoie disperată de inițiativă? 

Tu ce joburi crezi că te-ar ajuta să-ți descoperi și mai mult latura feminină?  

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here