Clotilde Armand anunță că, matematic, a câștigat Primăria Sectorului 1: „Diferența este de peste 1.000 de voturi! Nu există baza legală pentru renumărare”

0
77

Clotilde Armand (candidatul USR-PLUS, susținut și de PNL) și-a anunțat victoria marți seară, cu puțin timp înainte de miezul nopții, la Primăria Sectorului 1. Ea susține că diferența de voturi este de peste 1.000 de voturi în favoarea ei, față de contracandidatul Daniel Tudorache (candidatul PSD) și i-a amenințat pe pesediști să nu mai „umble la voturi”.

Clotilde Armand (candidatul USR-PLUS, susținut și de PNL) a obținut 36.255 de voturi, iar contracandidatul ei, Daniel Tudorache (PSD) a primit 35.322 de voturi, potrivit unor surse USR, citate de Digi 24.

„Matematic am învins”, a anunțat Clotilde Armand marți seară, în fața Biroului Electoral Sector 1, susținând că „nu există baza legală pentru renumărare”, cu trimitere la decizia pe care urmează să o anunțe miercuri Biroul Electoral Central (BEC).

Armand și-a avertizat adversarii să nu mai „umble la voturi” și a promis că ancheta pornită privind eventualele fraude va merge până la capăt.

„Dacă Tudorache și Firea vor mai mulți ani de închisoare, eu zic să încerce să mai umble la voturi. (…) Promit că voi lupta cu toată forța mea ca tentativa de fraudare care a existat să nu rămână nepedepsită”, a afirmat ea.

Victoria a fost anunțată și de Dan Barna, co-președintele alianței, într-un mesaj pe Facebook. Pe aceeași rețea de socializare, Clotilde Armand a postat un mesaj pe Facebook, în care avertizează: „Au uitat dna Firea și primarul bolșevic că reprezit ”risc seismic ridicat”? Așa au spus atunci când mi-au dat jos singurul mesh electoral. Am o veste importantă pentru ei: vedeți că vine cutremurul în Primăria Sectorului 1. Țineți-vă bine pesediștilor. Curând”.

Dan Barna, co-președintele Alianței USR-PLUS, a felicitat-o pe Armand pentru victorie: „Am zis că învingem. Am învins! Felicitări, Clotilde Armand!”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here