Un primar a fost reales cu sută la sută din voturi, inclusiv de Opoziție: „Îl votăm până l-om băga în formol şi tot nu îl dăm afară”

0
50

Dumitru Văcaru, revenit recent în PNL, după ce mai mulți ani a trecut pe la PSD, este primar în comuna Gostinu din Giurgiu de 12 ani, iar la alegerile locale din 2020 a obţinut 100% din voturi. Edilul a fost votat inclusiv de Opoziție.

Să vă spun sincer: am votat cu consilierii mei la PSD şi cu primarul în funcţie la comună. Pentru faptul că e la al treilea mandat şi mai e ceva de făcut şi plus de asta ştiam că şansele unui candidat din partea PSD-ului ar fi fost minime. Mai trebuie făcut pe şoseaua principală şanţuri, pavele şi mai sunt foarte multe lucruri de făcut”, a spus Ion Sprangate, candidat PSD la funcţia de consilier, într-un reportaj realizat de Digi24.

Localnicii sunt încântați de actualul edil. A atras fonduri europene, a asfaltat străzile, inclusiv ulițele, tinerii au discotecă și teren de fotbal. Cu fonduri europene, edilul în funcție a făcut una dintre cele două școli și grădinița.

„Ce se întâmplă că e foarte bun. Este foarte bun. A făcut tot ce trebuit în comuna asta și face în continuare. Îl votăm până l-om băga în formol și tot nu îl dăm afară”, a declarat o localnică pentru Digi 24.

Primarii controversați ai alegerilor din 2020

Alegerile locale de anul acesta au stârnit și controverse în spațiul public. Printre preferințele românilor s-au numărat și condamnați cu suspendare sau primari care au recunoscut că au întreținut relații sexuale cu minore. Dacă unii români au fost revoltați pe rețelele sociale de noii aleși locali, alții le-au dat votul și și-au arătat admirația pentru ei.

Una dintre surprizele uriașe ale acestui scrutin este alegerea lui Cristian Popescu Piedone în funcția de primar al Sectorului 5, el candidând din partea formațiunii fondate de Dan Voiculescu – Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Deși sondajele îl arătau pe locul 4, fostul edil al Sectorul 4 ar fi reușit să-i convingă pe alegătorii din Sectorul 5 să-l voteze și să câștige Primăria Sectorului 5 cu 28,08% din voturi.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here