Ludovic Orban, despre alegerile din Sectorul 5, câștigate de Piedone: Nu știu cât va putea să fie primar. Are o condamnare dată de instanța de fond

0
95

Premierul Ludovic Orban a declarat că alegerile de la Sectorul 5, câștigate de Cristian Popescu Piedone, sunt o surpriză și că nu știe cât va putea acesta să fie primar, întrucât are o condamnare dată de instanța de fond.

Premierul Ludovic Orban a declarat că nu înțelege de ce oamenii din sectorul 5 au votat cu Cristian Popescu Piedone.

„O surpriză totală. Eu nu pot să înțeleg de ce locuitorii sectorului 5 au votat cu Cristian Popescu Piedone. Chiar nu pot să înțeleg, dar asta e. Oamenii au optat, nu știu cât va putea să fie primar domnul Popescu. Are o condamnare dată de instanța de fond”, a declarat Orban, la RTV.

Prim-ministrul a spus că mulți oameni din sectorul 5 nu s-au dus la vot.

Orban: Mai mult de jumătate, oameni normali care trăiesc în sectorul 5 nu s-au dus la vot

„Este rezultatul alegerilor făcute de majoritățile care au venit la vot din sectorul 5. Astea nu sunt majoritățile reale, numai că oamenii sunt, slavă Domnului, mai mult de jumătate, oameni normali care trăiesc în sectorul 5 nu s-au dus la vot, n-au vrut să desemneze un primar care să aibă o viziune modernă asupra dezvoltării sectorului, care să includă de fapt sectorul 5 în București. S-au dus după niște candidaturi care n-au adus nimic. Au lăsat sectorul pur și simplu într-o degradare continuă”, a mai declarat Orban.

Conform ultimelor rezultate parțiale, Cristian Popescu Piedone (PPU-SL) a obținut cele mai multe voturi în sectorul 5.

Biroul Electoral al Municipiului București (BEM) a decis, duminică, să admită contestațiile depuse la decizia anterioară a Biroului Electoral de sector de renumărare a buletinelor de vot din Sectorul 5. Nu vor fi renumărate voturile pentru primărie și Piedone este câștigător al mandatului în Sectorul 5, din partea PPU-SL.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here