6 tipuri de ținute pe pe care le pot purta bărbații la o cununie civilă

0
73

Cununiile civile impun un dresscode semi-formal, spre deosebire de ceremoniile religioase, în cazul cărora invitații trebuie să poarte o ținută mult mai elegantă, mai ales dacă evenimentul are loc după ora 17. 

În general, hainele care trebuie purtate la un eveniment depind foarte mult la ora la care are loc acesta, iar în cazul cununiilor civile, întrucât acestea sunt evenimente de zi, sunt adecvate costumele în culori deschise, precum bej, maro, gri deschis sau albastru deschis și nu se recomandă purtarea costumelor negre. 

O nuntă sau o cununie civilă poate reprezenta o provocare din punct de vedere vestimentar, deoarece trebuie să facem o impresie bună, fără să eclipsăm mirele și mireasa, motiv pentru care consilierii SARTO bespoke oferă câteva recomandări de ținute în un bărbat poate arăta impecabil la o cununie civilă: 

Nuanțe de maro

Cununiile civile de toamnă necesită o planificare mai amănunțită, deoarece la fel ca și în cazul celor de primăvară, temperaturile pot varia destul de mult. Poți opta pentru culori neutre de maro, gri sau bleumarin, împreună cu un element contrastant. Consilierii SARTO bespoke recomandă asortarea unei perechi de pantaloni gri cu o cămașă galbenă și scoaterea din anonimat a ținutei cu ajutorul unui sacou într-o culoare deschisă, precum sacoul verde al costumului Euxin.

Culori vii 

Dacă dorești să ieși în evidență prin vestimentația ta, poți purta o pereche de pantaloni fuchsia, împreună cu o cămașă roz și un sacou închis la două rânduri de nasturi, deschis la culoare, în special în cazul evenimentelor ce au loc la început de toamnă. Ținuta poate fi asortată cu o pereche de mocasini sau de pantofi derby de culoare maro roșcat.

Sacoul bleumarin 

Un costum bleumarin este versatil, putând fi purtat într-o multitudine de contexte, fiind ideal și pentru o cununie civilă. Poți asorta un costum bleumarin în carouri, cu o cămașă de culoare deschisă, albă sau roz pal, și o cravată simplă sau cu print, și cu o pereche de pantofi maro din piele. 

Clasic 

Adepții unui stil clasic pot alege un costum cambrat, cu pantaloni și sacou bleumarin, ambele realizate din același material. Ținuta poate fi completată cu o cămașă simplă sau cu dungi subtile și cu o cravată colorată, pentru a-i conferi un plus de stil.  

Pantaloni albi 

Pantalonii albi sunt o alegere foarte bună pentru o cununie civilă de primăvară, vară sau început de toamnă, până la venirea sezonului rece și ploios. Pot fi asortați cu un sacou bleumarin, simplu sau în carouri, o cămașă albastru deschis și o pereche de loafers maro, din piele întoarsă. 

Constraste

Un contrast reușit se poate obține prin asortarea unei perechi de pantaloni roșii, cu un sacou albastru deschis. Pentru a nu încărca prea mult ținuta, se recomandă purtarea acestor elemente împreună cu o cămașă albă, simplă, fără cravată.

Indiferent de preferințele și de stilul personal, calitatea are o importanță majoră în alegerea unui costum. Din acest motiv, SARTO bespoke pune la dispoziție peste 10.000 de țesături provenite de la producători de top, precum Zegna, Scabal sau Loro Piana și oferă clienților ocazia de a-și personaliza până în cel mai mic detaliu costumele făcute pe comandă. 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here