Un pacient infectat cu SARS-CoV-2, internat într-un spital din Sibiu, s-a sinucis. Bărbatul s-a aruncat de la fereastra salonului

0
53

Un bărbat de 73 de ani, internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, s-a sinucis după ce a fost testat de trei ori pozitiv pentru coronavirus. Acesta s-a aruncat pe fereastra salonului de la etajul 1, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02.00.

„Acesta a fost internat de urgență pe secția ATI, în stare foarte gravă. În cursul zilei de astăzi (vineri – n.r.), bărbatul a decedat”, a spus Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că bărbatul fusese testat pozitiv prima dată în luna septembrie, iar în prezent avea trei teste pozitive.

Poliția Sibiu s-a sesizat din oficiu și a deschis o anchetă penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

Cutremurător. Un bărbat de 61 de ani din Dâmbovița s-a sinucis de frică să nu se infecteze cu coronavirus. Ce a scris în biletul de adio

Un caz șocant a avut loc și în județul Dâmbovița, la începutul lunii septembrie. Speriat de gândul că s-ar putea infecta cu coronavirus, un bărbat în vârstă de 61 de ani și-a pus capăt zilelor. Rudele și apropiații sunt șocați de gestul făcut de acesta.

Bărbatul era angajat la o fabrică unde au apărut mai multe cazuri de infectare cu coronavirus. De teamă să nu ajungă și el să contracteze COVID-19, a luat decizia să-și încheie socotelile cu viața.

De altfel, în ultima perioadă, era tot mai abătut, mai ales după ce a văzut că numărul de cazuri noi a explodat pe teritoriul României, nu doar în fabrica unde era salariat.

Bărbatul a lăsat și un bilet de adio, în care i-a mărturisit partenerei de viață că s-a sinucis de teamă că ar ajunge să se infecteze cu coronavirus și că, ulterior, ar pune în pericol sănătatea familiei și a celor dragi.

Bilanțul Covid-19 în România, în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Stretagică (GCS) a anunţat, vineri, 4.026 noi cazuri de infectare cu coronavirus și 75 de decese, în ultimele 24 de ore, din care trei la categoria de vârstă 20-29 de ani. La terapie intensivă sunt 726 de bolnavi.

Până vineri, 16 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 172.516 cazuri de persoane cu COVID-19 şi 5.749 au murit.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here