PSD își face echipă de medici pentru alegerile parlamentare! Super-transferul anunțat de Marcel Ciolacu

0
52

PSD își face echipă de medici pentru alegerile parlamentare! După ce i-a adus în tabăra social-democrației pe Alexandru Rafila și Adrian Streinu Cercel, Marcel Ciolacu anunță și super-transferul unei alte somități în medicină.

Rectorul UMF Târgu Mureș, prof. Leonard Azamfirei, a „semnat” cu PSD și va fi pe listele formațiunii la alegerile pentru Parlamentul României, programate în 6 decembrie.

Noi considerăm că lipsa cronică de specialişti în actualul Guvern este cea mai mare problemă a României şi a Guvernului PNL condus de Ludovic Orban. Toate deciziile Guvernului nu au ţinut cont de părerile specialiştilor şi au fost luate numai prin prisma unui interes politic şi electoral.

Scenariul roşu cu care se confruntă astăzi Bucureştiul dovedeşte acest lucru şi lipsa totală de soluţii, mai ales în ceea ce priveşte prevenirea răspândirii pandemiei. Ne aflăm în faţa celei mai mari crize sanitare şi, din punctul nostru de vedere şi al specialiştilor din PSD, una dintre cele mai mari crize economie”, a declarat Marcel Ciolacu la sediul PSD.

Rectorul UMF Târgu Mureș, pe primul loc pe listele pentru Senat

Marcel Ciolacu afirmă că PSD va continua să caute specialiști în domeniile vitale pentru România. „(…) Vi-l prezint pe rectorul UMF Târgu Mureş, un specialist în dublă calitate atât ca rector, cât şi ca medic ATI (…) Sper că în viitorul Parlament să daţi culoare legislaţiei atât din domeniul medical, cât şi din domeniul educaţiei”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Despre venira lui Leonard Azamfirei în echipa PSD a vorbit și Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD: „Astăzi îl prezentăm pe un om care este unul dintre cei mai respectaţi din comunitatea medicală şi a învăţământului superior din România. Va fi pe locul 1 la Senat, a fost propus de colegii noştri din Târgu Mureş. Este vorba de domnul rector Leonard Azamfirei”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here