Un bărbat a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ când lucra la o rețea de canalizare din județul Dâmbovița

0
73

Un muncitor în vârstă de 32 de ani a murit, luni, prins sub un mal de pământ, în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din comuna Cojasca, județul Dâmbovița.

Victima a fost scoasă de pompieri, în stare de inconștiență, și predată echipajului de ambulanță, dar, din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Tragedie într-o familie din Vâlcea. Bărbatul unei femei decedate din cauza Covid-19 s-a sinucis la aflarea veștii: „Atâta dragoste nu este de conceput”

Un localnic din comuna Tomșani, sat Modârceni, județul Vâlcea, nu s-a putut împăca cu gândul că soţia i-a murit, răpusă de Covid-19, şi şi-a pus capăt zilelor.

Doi membri ai comunităţii, soţ şi soţie, Gheorghe (Gicanu) Ciudică, de 50 de ani şi Maricica Ciudică, de 46 de ani, au fost conduşi pe ultimul drum duminică, 18 octombrie, potrivit Adevărul.

Tragedia s-a petrecut la finele săptămânii trecute, vineri, 16 octombrie, în satul Modârceni, din Tomşani, o comună din apropierea oraşului Horezu.

Patru persoane, între care un copil, au fost rănite într-un accident auto produs la Tismana

Patru persoane, între care un copil, au fost rănite – luni – într-un accident rutier produs între o mașină și o camionetă, în localitatea Tismana, din județul Gorj.

,,Azi, 19 octombrie 2020, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza orașului Tismana în care a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu o autoutilitară”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj, care nu au precizat vârsta copilului.

Din fericire, persoanele rănite în accident erau conștiente și neîncarcerate

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenție Tismana și trei echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Gorj.

Victimele, neîncarcerate și conștiente, au fost preluate de către echipajele de intervenție și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, potrivit sursei citate.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here