Victor Ponta: „Cred că trebuie să spunem că 6000 de români au murit până azi”

0
80

Liderul Pro România a adus o serie de acuzații la adresa Guvernului și a modului în care este gestionată situația din România

Liderul Pro România: ”Eu cred că trebuie să spunem că 6000 de români au murit până azi, pe lângă statistici și procente”

În fiecare zi, dar n-a gresit nimeni. Inclusiv infectiile nosocomiale sunt 0. Evident că toate statisticile OMS arată că peste tot apar aceste infecții. Eu cred că trebuie să spunem că 6000 de români au murit până azi, pe lângă statistici și procente. Oameni care au familie, vecini, rude, prieteni, și-au pierdut viața. Nu poți să spui că guvernul își face bine treaba. Noi comparăm acum cu Italia la început, cuvântul cheie e la început. Pe toți i-a luat prin surprindere, dar ei au îmbunătațit lucruri. S-ă mărit capacitatea de testare, la noi a crescut puțin și s-a oprit, pentru că la noi jumătate din teste sunt facute în privat”, a precizat el.

Victor Ponta spune că situația României din prezent nu poate fi comparată cu cea din Italia, de la începutul pandemiei.

„Eu m-am testat iar, că am pe cineva apropiat, am primit rezultatul negativ. Nu s-a mărit numărul de oameni la DSP-uri, numărul de paturi. Nu putem compara Italia la început cu România acum, după 8 luni”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Liderul Pro România este de părere că numărul angajaților de la DSP trebuie să fie mărit, iar aceștia nu trebuie să fie medici pentru a răspunde la telefoanele cetățenilor.

Trebuia să angajăm oameni la DSP, nu trebuie neaparat medici ca să răspundă la telefon. De ce nu s-a făcut nimic? Pentru că nu avem leadership. Nici prefectul nu știu dacă l-au dat încă jos. La noi s-a spus doar că e bine, că e mai bine ca la ceilalți, mergeți la vot, că e totul bine. Am văzut o analiză care spune că vârful de infectări va fi între 15 și 30 noiembrie în România. În condițiile astea preocuparea lor e cine candidează, se duc toți buluc la Orban, la PSD preocuparea e să mute medicii din spitale în parlament”, a adăugat Victor Ponta.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here