Ludovic Orban, precizări despre starea celor doi miniștri diagnosticați cu Covid: „Sunt cu simptome ușoare amândoi, izolați la domiciliu”

0
86

Premierul Ludovic Orban a anunțat joi seară, la Digi 24, că cei doi miniștri diagnosticați cu Covid-19, Virgil Popescu și Lucian Bode, sunt izolați la domiciliu și muncesc de acasă.

Sunt cu simptome ușoare amândoi. Virgil Popescu (ministrul Economiei-n.r.) trebuia să participe la vizita oficială pe care am avut-o în Israel și el s-a testat înainte de plecare și așa a aflat că e pozitiv. Culmea e că el făcuse o testare cu două zile înainte, care fusese negativă. Și peste două zile s-a pozitivat. Asta înseamnă că probabil a contractat înainte de testarea negativă. Toți, fără să fi fost în ancheta epidemiologică considerați persoane de contact, s-au testat și sunt negativi. În ce mă privește pe mine, m-am testat și când am plecat în Israel și când am venit”, a declarat Ludovic Orban, la Digi 24.

Lucian Bode s-a infectat cu COVID-19. Cum se simte Ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat recent, într-o postare pe Facebook, că s-a infectat cu noul coronavirus, iar acum este izolat la domiciliu.

În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor”, a declarat Lucian Bode, într-o postare pe Facebook.

Președintele CJ Brașov, diagnosticat cu Covid-19, se declară surprins: „Am respectat toate măsurile”

Președintele Consiliului Județean (CJ) Brașov, Adrian Veștea, a anunțat joi seara, printr-un mesaj postat pe Facebook, că a fost diagnosticat cu Covid-19. Acesta susține că a fost surprins de rezultatul testului, întrucât a respectat toate măsurile de protecție.

M-am angajat să fiu întotdeauna sincer cu dumneavoastră și să dau dovadă de maximă transparență, nu doar la bine, ci și în momentele mai puțin plăcute. Vreau, de aceea, să vă anunț că am fost declarat pozitiv la testul pentru COVID-19. Vă mărturisesc că am fost surprins, deoarece am respectat toate măsurile de protecție. Mă simt bine, nu prezint simptome și am încredere că voi depăși această încercare. Iar când medicii mă vor declara vindecat voi reveni la treabă”, a scris Adrian Veștea pe rețeaua de socializare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here