Naționala de fotbal a României U21 s-a calificat la EURO 2021, după un egal cu Danemarca

0
93

Echipa națională de fotbal a României U21 s-a calificat, marți seara, la Campionatul European de anul viitor (EURO 2021), după ce a terminat la egalitate partida cu Danemarca, 1-1, scor care califică ambele echipe.

Scorul a fost deschis de Nikolai Laursen, în minutul 50 (în urma unui penalty), iar România a egalat prin Ionuț Costache, în minutul 72.

După ce echipa Bosniei a învins Belgia, scor 3 – 2 și Grecia a trecut de Scoția cu 1 – 0, echipa antrenată de Adrian Mutu se califică pentru a doua oară consecutiv la turneul final european. Partida din această seară s-a disputat pe stadionul din Ploiești.

Final incredibil, după ce scorul egal califica ambele echipe

Spre finalul meciului, cum cele două echipe erau calificate, niciuna dintre ele nu a mai riscat. Astfel, după ce Valentin Costache a egalat, tricolorii noștri au plimbat balonul de-a latul terenului, în propria jumătate, minute bune, fără să încerce să amenințe poarta adversă, scrie Prosport.

Nici adversarii nu au forțat și au preferat să stea liniștiți în propria jumătate, admirând de la distanță pasele elevilor lui Adrian Mutu.  Totuși, cu doar câteva câteva secunde înainte de fluierul de final, Mățan a avut un moment în care a riscat și a ratat o ocazie.

Până și regizorul transmisiei (meciul fiind trabsmis live de Pro TV) a reacționat și a preferat să difuzeze reluările celor două goluri, în loc să arate ce se întâmplă, în direct pe teren. „E și asta o formă de protest” a spus unul dintre comentatorii partidei, difuzate de Pro TV.

Arbitrul, chiar dacă părea deranjat de situația din teren, tot a dictat patru minute de prelungiri. Dar, nu-i așa, până la urmă… scopul scuză mijloacele și totul e bine când se termină cu bine!

Tricolorii mari vor purta banderole negre și vor ține un moment de reculegere în meciul cu Irlanda de Nord, pentru victimele incendiului de la Piatra Neamț

Jucătorii echipei naționale de fotbal vor purta banderole negre, în meciul de miercuri cu Irlanda de Nord, pentru victimele incendiului de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Potrivit Federației Române de Fotbal, la începutul meciului va fi ținut și un moment de reculegere.

La solicitarea Federației Române de Fotbal, tricolorii au primit acceptul UEFA pentru a purta banderole negre la Belfast în partida oficială cu Irlanda de Nord. Totodată, forul continental a acceptat păstrarea unui moment de reculegere în startul partidei”, a anunțat, luni, FRF.

Meciul Irlanda de Nord-România este programat miercuri, 18 noiembrie, de la ora 19.45.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here