Ecologiștii susțin protestul producătorilor autohtoni și a legumicultorilor

0
122

 

Partidul Ecologist Român susține organizaţiile producătorilor agricoli şi ale lucrătorilor în agricultură care scandează în Piaţa Victoriei, în semn de protest faţă de măsura autorităţilor de închidere a pieţelor alimentare care funcţionau în locaţii acoperite.

„Venirea noastră alături de manifestanți este legitimă pentru că noi, Partidul Ecologist Român, susținem o #RomânieSănătoasă cu produse românești, susținem o Românie sănătoasă fără drepturi restricționate, nici la educatie, nici la dreptul taranilor romani de a-si castiga existența vânzând produsele pentru care și-au investit economiile, și-au mâncat timpul în grădini și solarii și acum sunt nevoiți sa-și vadă toată recolta putrezind sau înghețând.
VREM MANCARE SĂNĂTOASĂ PENTRU ROMÂNI!

 

Este inadmisibil să închizi piețele pentru producătorii autohtoni și să ții deschise supermarket-URI. Dacă putem sta la coadă la supermarket, de ce nu putem cumpăra și din piețe sau mânca în restaurante?

 

Au pus botniță “sărăciei”, condamnându-i pe țărani la frig, condiții inumane, la îmbolnăvire sigură! Se pare ca ce nu a reușit, slava Domnului, Covid-ul, „sprijinală” guvernanții.

#RomâniaSănătoasă

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

 

Redacția Ziarului Național.ro salută și susține punctul de vedere al ecologiștilor.De asemenea mulțumește domnului președinte al PER Dănuț Pop pentru acest comunicat de presă.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here