Reacția șefei DSP, despre Emy, dansatoarea maneliștilor: „A luat concursul, dar nu s-a prezentat”

0
436

Oana Nicolescu, șefa DSP București a declarat, vineri seară, că Maria Emilya Florescu, candidata pentru un post de inspector de specialitate debutant, în cadrul DSP București, a câștigat concursul, dar nu s-a prezentat pentru a semna contractul de muncă.

„A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București”

Nici nu a fost. Concurs a dat, dar nu este angajata noastră. A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București niciun contract. Nu a lucrat nicio zi și nu este angajata DSP București.

Doamna a accesat un post de inspector debutant și s-a calificat. În momentul în care au ajuns dosarele au fost în număr apreciabil, am înțeles că au fost 11 candidați, nu vorbim de unul, doi, trei, totuși, și, cu siguranță, CV-ul și toate dcumentele depuse la dosar erau corespunzătoare”, a spus ea pentru Digi24.

Pe numele său real Maria Emylia Florescu, dansatoarea urmează să ocupe funcția de inspector de specialitate debutant, în cadrul DSP București. Potrivit B1TV, instituția ar fi permis depunerea dosarelor în doar 48 de ore, pentru a fi favorizați candidații care știau în prealabil de existența acestui post.

Dansatoarea Emy, mai calificată decât medicii

După ce DSP București a făcut un anunț de angajare fără concurs pe o perioadă determinată, Emy a aplicat pe postul de inspector de specialitate debutant.

Potrivit sursei citate, după selecția dosarelor depuse, au rămas 11 candidați pentru singurul post de inspector.

Emy Florescu a obţinut punctajul de 93,33 la interviul pentru ocuparea postului, surclasând un medic stomatolog și unul de medicină generală.

Conform anunțului de angajare al instituției, candidații trebuiau să facă dovada unei diplome de licență în domeniul economic, juridic sau tehnic.

Studiile dansatoarei sunt în domeniul managementului turistic, la o universitate privată. De asemenea, experiența profesională a acesteia este de actor, iar aptitudinile sale sunt, pe lânga dansul din buric, actoria și vocea.

DSP București a făcut mai multe precizări, în urma apariției subiectului în spațiul public

„Pentru acoperirea deficitului de personal existent, în raport cu situația epidemiologică actuală și rolul pe care DSPMB îl are în gestionarea situației de criză în Municipiul București, au fost publicate pentru ocupare fără concurs un număr de 12 posturi vacante.

Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență”, scrie  în comunicatul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti.

Cu toate că ar fi fost obligatoriu ca în anunţul de angajare să fie specificate și atribuțiile, aceste informaţii nu au putut fi consultate de public.         

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here