Donald Trump refuză cu greu să accepte victoria lui Joe Biden. Care e condiţia pentru a pleca de la Casa Albă

0
68

Donald Trump nu se împacă nici măcar acum cu pierderea alegerilor prezidențiale. Liderul actual de la Casa Albă anunţă că pleacă dacă preşedintele-ales demonstrează că nu a fraudat la 3 noiembrie.

Biden poate să intre în Casa Albă ca preşedinte doar dacă poate dovedi că cele 80.000.000 de voturi ridicole ale sale nu au fost obţinute fraudulos sau ilegal. Văzând ce s-a întâmplat în Detroit, Atlanta, Philadelphia şi Milwaukee, fraudă masivă,  are o mare şi nerezolvabilă problemă!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Prin acest mesaj, Trump insistă cu teoria fraudării alegerilor fără să aducă probe. Twitter a marcat  postarea ca având conţinut fals, înşelător sau controversat, informează Adevărul.

Anterior, Donald Trump dădea impresia că acceptă înfrângerea în faţa lui Biden.

Întrebat la o conferinţă de presă dacă va părăsi Casa Albă în momentul în care rezultatele oficiale finale îl vor arăta pe Joe Biden câştigător, Trump a declarat: „Cu siguranţă că o voi face şi voi ştiţi asta”.

Joe Biden a câştigat 306 voturi în Colegiul Electoral, cu mult peste cele 270 necesare pentru a deveni preşedinte, în timp ce Donald Trump a obţinut doar 232. Votul din Colegiul Electoral este programat pentru 14 decembrie.

America, în stare de șoc! Ce decizie a putut lua Donald Trump pe final de mandat!

Pe final de mandat, Donald Trump intenționează să-l grațieze pe Michael Flynn, o decizie care a șocat nu numai clasa politică, dar și întreaga țară! Fostul său consilier pe probleme de securitate naţională a pledat vinovat în 2017 pentru că a minţit FBI cu privire la contactele avute cu un diplomat rus.

Potrivit New York Times şi Axios, care citează surse anonime, președintele ar avea intenţia să-l includă pe fostul general Flynn într-o serie de graţieri acordate în ultimele zile de mandat.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here