Nu irosi sansa de a obtine fonduri nerambursabile!

0
154

Te uiti inapoi in timp la firma ta si realizezi ca orice banut a fost muncit cu multa sudoare. Ca sa ai aparatura moderna, sedii de vis si sa le asiguri conditii angajatilor, s-a muncit enorm.
Este suficient sa analizezi critic: usile pe senzori, intrarea cu cartela electronica in birouri pentru ca secretele din atelierele de creatie sa fie pastrate, expresoarele de cafea de cea mai buna calitate, dozatoarele de apa, copiatoarele de calitate premium si sa intelegi ca acolo este munca a sute de oameni timp de decenii.

Ai pornit de la 0 si chiar ai imprumutat banii cu care ai infiintat firma. Ai crezut in visul tau si acesta s-a materializat.
Acum, fara sa fii invidios, ti se pare putin nedrept ca unii au acces la fonduri nerambursabile care ii propulseaza in topul celor mai buni si tu ai facut totul cu bani putini si de restul munca…
Iti dau o veste buna! In prezent te poti informa despre aceste fonduri de pe site-ul firmei Inafaceri.ro si vei fi surprins sa constati ca unele dintre aceste finantari merg pe principiul „primul sosit, primul servit”, deci si firma ta este eligibila.
Lasa-ma intai sa iti spun ca pe acest site pe care antreprenorii ar trebui sa intre in mod obligatoriu zilnic se gasesc informatii despre urmatoarele finantari:
-fonduri guvernamentale
-fonduri europene
-finantare privata
-finantare bancara
-fonduri de investitii
-alte categorii.

In prezent doua dintre aceste fonduri mi-au atras atentia. Primul este un grant de 2000 de euro acordat in ordinea inscrierii firmelor, institutiilor si cabinetelor medicale implicate in lupta contra infectarii cu Covid 19. In prezent, orice antreprenor poate demonstra ca lupta impotriva infectarii cu Covid, fiindca le asigura salariatilor si clientilor dezinfectanti, masti de protectie, le pune la dispozitie termometre electronice pentru a-si masura temperatura. La acestea se adauga si covorasele dezinfectante puse la intrarea in birouri.
Cu cei 2000 de euro se pot asigura aceste produse de protectie pentru 2-3 luni si in felul acesta banii pot fi investiti in alta parte.
Alte fonduri nerambursabile mai mari sunt directionate energiei verzi. Cei care le acceseaza au indatorirea de a monta panouri fotovoltaice, menite sa foloseasca energia solara si sa puna la punct statii de incarcare a masinilor electrice, care sunt economice, silentioase si ecologice.
Ele nu emit gaze si nu polueaza fonic.

Dar site-ul acesta este foarte util intreprinzatorilor, fiindca in afara finantarilor ei gasesc multe informatii utile. Aici sunt redirectionati catre cele mai bune firme care sa le faca publicitate online sau sa le asigure un site care sa atraga vizitatorii, dar au si o evidenta clara a afacerilor care sunt de vanzare.
O persoana care dispune de bani multi gaseste multe idei referitoare la investitiile pe care le poate face.
Pe site exista o evidenta clara a tuturor firmelor puse in vanzare. Toate sunt afaceri de succes si vanzatorii sunt de buna credinta, oferind date privind: vechimea firmei pe piata, cifra de afaceri, beneficiile, numarul de angajati si numarul contractelor aflate in derulare.
Daca doresti sa profiti de fondurile nerambursabile si sa le obtii pentru firma ta, tot ce ai de facut este sa intri pe site-ul prezentat si sa dai click pe fondul care te intereseaza.
Sa stii ca informatiile pe care le citesti sunt complete. Eu am accesat foarte usor fonduri de mai multe categorii si le-am obtinut, fiindca am citit atent si de mai multe ori:
-conditiile de eligibilitate. Nu te poti inscrie la obtinerea unor fonduri, cand tu nu ti-ai achitat impozitele catre stat si mai ai si amenzi restante. Daca esti perfect curat din punct de vedere financiar, nu risca sa aplici. Te sfatuiesc sa iti achiti datoriile la timp, nu in luna in care accesezi fondurile.
-etapele obligatorii care se parcurg. Nu se poate sari niciuna dintre ele, fiindca unde este lege nu este tocmeala.
-utilizarea fondurilor obtinute. Orice ilegalitate va fi scump platita.

Nu uita ca este ca si cum un prieten bun iti da niste bani, rugandu-te sa iei un laptop copilului, sa poata participa la scoala online sau pentru centrala termica, menita sa iti asigure caldura tie si familiei tale, iar tu pleci in vacanta cu banii! Sa fii sigur ca finantatorul este indreptatit sa se supere, daca tu utilizezi acesti bani pentru cu totul altceva.
Site-ul firmei Inafaceri.ro este unul dintre cele mai importante pentru oamenii de afaceri si se impune sa il acceseze mult mai des ca inaintea declansarii pandemiei, fiindca:
1.Nu se mai pot organiza reuniuni si afaceristii nu mai pot comunica intre ei direct.
2.Nu se mai pot pune la punct intalniri in oras intre cei care vor sa isi vanza afacerea si cei care vor sa o cumpere.
3.Sunt de evitat drumurile la institutii si iesirile in oras. Dupa cum facem cumparaturi online este ideal sa ne si informam online si sa facem afaceri online. Firma prezentata mai sus este ideala pentru aceasta perioada pandemica a izolarii.
4.Accesul la informatie este facil si gratuit. In timp ce o intalnire la restaurant costa, o vizita pe site este gratuita si aduce multe informatii pe care nu le poti afla de la un alt om de afaceri.

In concluzie, sper ca te-ai abonat la stirile acestui site si ca intri frecvent pe el, sa nu pierzi oportunitatile de finantare sau pe cele de investitii!
Ca om de afaceri pot spune deschis ca aceasta firma a contribuit decisiv la dezvoltarea afacerii pe care o conduc si la succesul meu de antreprenor, prin informatiile valoroase furnizate.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here