Primăria sectorului 4 anunță că deschide toate piețele, de vineri

0
154

Primăria condusă de Daniel Băluță anunță că de vineri, 4 decembrie, toate piețele din sectorul 4 vor fi deschise!

„Începând de mâine, toate piețele din sectorul 4 vor fi redeschise, astfel că încă de la primele ore ale dimineții, producătorii de fructe și legume de sezon își vor vinde marfa la tarabele amenajate în interiorul piețelor.

În cursul zilei de astăzi, ca urmare a dispoziției primarului sectorului 4, Daniel Băluță, angajații Direcției de Administrare a Piețelor vor lua măsurile necesare astfel încât toate cele aproximativ 300 de tarabe mutate în urmă cu ceva mai mult de trei săptămâni în vecinătate să fie relocate în interiorul piețelor. Ulterior, producătorii vor așeza pe tarabe produsele proaspete, în așteptarea clienților”, a anunțat, joi, Primăria Sectorului 4.

„Producătorii care aveau închiriate tarabe în noua piață a Sudului, au fost relocați în piața volantă”

Sursa citată mai menționează că piețele au fost închise ca urmare a deciziilor guvernamnetale!

„Reamintim că în urmă cu aproximativ o lună, ca urmare a unor decizii guvernamentale, producătorii care aveau închiriate tarabe în noua piață a Sudului, au fost relocați în piața volantă pe care administrația locală a amenajat-o la parterul parcării etajate aflată la doar câțiva metri distanță, acolo unde existau condiții decente care nu doar că respectau normele legale, ci le și asigurau adăpost comercianților.

„În aceleași condiții au funcționat și vânzătorii de la Piața Berceni-Olteniței”

În aceleași condiții au funcționat și vânzătorii de la Piața Berceni-Olteniței, care au fost mutați la parterul parcării etajate de pe strada Tulnici, adică în spatele sediului pieței.

Cât privește Piața Progresul, tarabele aflate în interior au fost mutate pe acoperișul clădirii, acolo unde autoritatea locală le-a acoperit cu copertine impermeabile, pentru ca atât producătorii, cât și cumpărătorii să fie feriți de ploaie”, se arată în comunicatul primăriei.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here