Ce casă de pariuri îți dă 1000 RON să pariezi?

0
185
1000-ron

Cu siguranță majoritatea pariorilor sunt atrași de bonusurile pe care casele de pariuri online le oferă și este clar un criteriu după care se ghidează mulți pariori atunci când aleg la ce casă de pariuri online să joace.

Majoritatea caselor de pariuri online din România oferă bonusuri de bun venit, unele mai simbolice, altele mai consistente. Cine nu ar vrea 1000 RON la început să parieze? Sună prea bine ca să fie adevărat dar totuși există.

La 888 Sport primești un bonus de 1000 RON la depunere după ce îți deschizi contul și plasezi primul pariu, utilizând cod bonus 888. O să îți explic mai jos cum poți accesa bonusul și ce alte avantaje mai primești pe lângă.

Bonus de bun venit

La 888 Sport primești un bonus de bun venit consistent și greu de găsit la alte case de pariuri online. Bonusul de bun venit constă în 100% în limita a 1000 RON la prima depunere. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont la 888 Sport care se deschide în câteva minute, să îți verifici contul și să efectuezi prima depunere.

Sunt acceptate mai multe metode de plată pentru depunere cum ar fi card bancar, paysafecard sau transfer bancar. Menționez că nu trebuie să introduci niciun cod promoțional pentru a beneficia de acest bonus.

El se activează imediat ce ai efectuat prima depunere și vei beneficia de prima tranșă a bonusului. Acesta necesită condiții de rulaj pentru a fi transformat în balanță de bani reali. După cum am spus bonusul este acordat în tranșe, iar aceste tranșe sunt de câte 40 lei.

Prima tranșă este alocată imediat după efectuarea primului depozit, iar celelalte tranșe vor fi adăugate treptat după ce se pariază câte 400 RON pe cote cumulate de minim 2.00. De asemenea, pe lângă cei 1000 RON bonus pentru pariuri, 888Sport îți oferă și 25 RON bonus în secțiunea de cazino.

Alte promoții

De asemenea, 888 Sport vine și cu alte promoții, nu doar cu bonusul de bun venit. Vei primi 25 RON bonus de fiecare dată când vei câștiga un pariu de minim 50 RON, care are o cotă de minim 5.00. O altă promoție foarte interesantă este cea în care primești 1 bilet de majorare cu 100% a beneficiilor pe care le poți folosi într-un pariu live pe Champions League sau Europa League atunci când pui un pariu personalizat de minim 50 RON pe meciuri din cupele europene.

Tot la 888 Sport ai concursul Super 8. Acesta presupune alegerea de către operatorii 888Sport a 8 meciuri importante și acordarea unui premiu de 5000 RON clienților care ghicesc cine va câștiga în toate cele 8 meciuri alese.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here