Cine și de ce pariază la Betfair?

0
147
betfair

Betfair este una dintre cele mai mari agenții de betting exchange din lume și una din agențiile de pariuri online de top din România. De asemenea, este singura agenție de pariuri din România la care poți face betting exchange.

Îți voi prezenta mai jos câteva detalii despre motivele pentru care foarte mulți pariori profesioniști din România aleg Betfair ca și casă de pariuri favorită.

Betfair – Cea mai serioasă agenție de pariuri din lume

În primul rând Betfair este una dintre cele mai serioase agenții de pariuri din lume. Dacă vorbim de oferta sportivă de la Betfair, atunci află că aici vei găsi peste 35 de discipline sportive pe care să pariezi, lucru pe care nu îl găsești la multe agenții de pariuri din România. Vei găsi pariuri inclusiv pe Surfing, fotbal australian, MMA sau Bowls. La tenis vei găsi inclusiv pariuri pe meciurile din turneele ITF, unde vei descoperi 2-3 piețe de pariuri. La deschiderea unui cont nou poți beneficia de cod bonus betfair, care îți oferă și mai multe șanse de câștig.

În ceea ce privește meciurile importante de baschet sau hochei pe gheață, vei vedea că oferta este foarte generoasă. La Betfair vei găsi pariuri pe handicapuri asiatice, europene, total puncte pe echipe, rezultatul primului sfert, handicapuri pe primul sfert, total puncte la pauza și altele inclusiv pe meciuri din baschet cu echipe care nu sunt populare deloc.

Cash Out parțial

Un alt aspect important este că Betfair este una din puținele agenții care oferă cash out parțial. Această opțiune îți oferă posibilitatea de a închide un pariu parțial dacă ești indecis și de a lăsa cealaltă parte a pariului activă în continuare. Poți da cash out pe o parte din miză și să lași restul mizei în picioare.

Opțiunea de Price Rush

Un avantaj pentru care pariorii profesioniști aleg Betfair este opțiunea de Price Rush. Price Rush este o opțiune care poate fi găsită doar la Betfair prin care poți beneficia de cotele din Betting Exchange direct din platforma de pariuri sportive.

Mai exact, când plasezi un pariu sunt verificate automat toate cotele inclusiv cele de pe betting exchange și dacă se găsește o cotă mai mare pe platforma de betting exchange și există lichidități disponibile atunci pariului tău i se va modifica valoarea în funcție de cota mărită.

Pariuri pe cai și ogari

De asemenea, tot la Betfair vei găsi pariuri pe cai și ogari și vei putea urmări și transmisiunile video live pe aceste sporturi. Alte avantaje pe care le oferă Betfair la cursele de cai și ogari sunt oferta bogată de care dispun, cotele adăugate din timp, cele mai mari cote de pe piață pentru aceste sporturi, cash out parțial și posibilitatea de a-ți încerca norocul la concursul Tote Betfair.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here