Dictarura vaccinării obligatorii

0
605

Motto „Principala mea grijă acum e că lucrurile ar putea merge prost cu aceste vaccinuri. Vom fi apoi criticați că am sărit etapele, ni se va spune: ați fost naivi și ați plătit scump pentru aceste doze, fără a ști dacă sunt sigure. Dacă ne vom înșela, întreaga istorie a vaccinologiei va fi discreditată. Astăzi, avem impresia că trebuie să alegem de partea cui să fim. Dar nu este totul negru sau alb, poate fi gri” Profesorul francez Eric Caumes

 

Profesorul francez Eric Caumes a provocat un cutremur în lumea medicală afirmând în cursul anului trecut, mai exact în mijlocul lunii decembrie că nu a văzut niciodată așa de multe efecte adverse la un vaccin, ca la cel produs de Pfizer. Un vaccin care a început deja să fie distribuit în Marea Britanie și e  programat să fie distribuit pe scară largă în Franța începând din această lună ianuarie, așa cum a relatat LifesiteNews.
Caumes nu este un oarecare, din moment ce deține funcția de șef al departamentului de boli infecțioase de la spitalul Pitié-Salpêtrière din Paris.Poate că, în breasla sa este un proscris, deoarece nu împărtășește propaganda agresivă și pe deplin compulsivă a vaccinării obligatorii. Îl vom considera ca fiind unul dintre medicii etichetați „contra curentului”,  pronunțându-se pentru toare restricțiile și pentru al doilea lockdown. Domnia sa, din dorința de a nu crea valuri, a spus că există riscul unui „al treilea val” de infecții dacă oamenii nu respectă regulile și nu se distanțează, mai ales după aceste sărbători de iarnă.

Totuși, pentru a ilustra așa cum se cuvine, din respect față de Adevăr, ar trebui să aruncăm un ochi și pe mult trâmbițatele date cu caracter statistic care sunt într-adevăr tragice. În SUA de exemplu, o persoană dintr-o mie a decedat de COVID 19, în doar zece luni de pandemie.Iar un calcul banal, aritmetic ne duce la o cifră de aproximativ 350.000 de persoane.

În alte țări, cum ar fi Italia, Marea Britanie, Suedia, Spania, Franța, situația este la fel de îngrijorătoare sau ochiar mai serioasă. Companiile farmaceutice și imperiile medicale au început să producă într-o frenezie vaccinurile promise de multe luni.Propaganda și salvarea se leagă indisolubil de așa-zisa eficiență a acestor seruri.De altfel, un număr în creștere de vaccinuri se distribuie în țările occidentale, iar, de mai bine de două săptămâni, anumiți oameni chiar au încuviințat demersul și încep să se vaccineze. În România, zeci de mii de persoane deja au fost vaccinate.Nu mai departe, peste Ocean, în Florida vaccinările deja au fost programate până în februarie-martie, iar numărul celor care se vaccinează crește de la zi la zi peste tot în Occident.

Nemulțumirile autorităților 

Cu toate acestea, majoritatea guvernelor au început să dea semne de îngrijorare.Totul se leagă de procentul persoanelor care intenționează să se vaccineze.Acesta rămâne relativ mic, de doar 30% în România și 50% în Statele Unite.

În tot acest tablou cu tușe supra-realiste, un rol important îl are mass media care, naivă a început deja să critice aceste procente și, din nefericire, îi înfierează pe cei care refuză să se vaccineze.Luând informații de-a gata, având anumiți factori și „deformatori de opinie”, majoritatea celor din mass-media e de părere că „salvarea vine de la vaccin”.

Nimic mai fals! Iar acest lucru nu poate fi anulat, în ciuda eforturilor tuturor oamenilor de știință care ne informează că, pentru a stopa virusul, între 70% și 80% din populație trebuie să se vaccineze. O provocare la fel de interesantă este dată de numărul relativ mic de persoane care au încredere că vaccinul este eficient, de doar aproximativ 15% în Romania.

Ultimele zile ale anului de grație 2020 ne-au adus un noian de articole și reportaje laudative la adresa Chinei care, ni s-a spus că ar fi reușit ceea ce nicio țară democratică nu a izbutit, mai exact să „controleze” virusul și să-l elimine în curs de doar câteva luni. China încă este în urmă privind producerea unui vaccin contra virusului, dar punctul acesta nu e adus în discuții.

Propaganda chineză continuă să fie promovată în mass media occidentală.Glasurile de sirene ce par „dulci” occidentalilor trădează o inconștiență aproape sfidătoare. Cum credeți că tiraniile pot „controla” virușii mai bine ca țările în care cetățenii se bucură de drepturi constituționale? În consecință, în numele siguranței, cetățenii sunt ademeniți să aleagă tirania în locul libertății și restricțiile (neconstituționale) în locul normalității.

De altfel, chiar și mass media a început cruciada vaccinării, inclusiv cea românească care este pe deplin frustrată deoarece un procent atât de mare de cetățeni refuză să se vaccineze, optând pentru libertate și normalitate în loc de acceptarea directivelor neconstituționale ale autorităților. Puteți descoperi și singuri, fiecare dintre dumneavoastră cât este de uimitor și pe deplin adevărat stau aceste aspecte.Să nu ignorăm și în special să nu cădem pradă a atâtor articole cât se poate de vitriolice care se publică împotriva celor care refuză să se vaccineze. Aceștia sunt numiți, peiorativ, „anti-vaxxers” ori „anti-vacciniști” în românește. Nu se publică articole de bun simț care să discute de buna credință și perspectiva persoanelor care refuză să fie vaccinate.

O întrebare care preocupă mass media este cum să convingi oamenii să se vaccineze. Uimitor, răspunsul standard este concentrat într-o singură directivă-aceea de a ne speria. Cât de mârșav este faptul că, zilnic, în fața oamenilor, în buletinele informative, în așa zisele discuții informale din studiourile de televiziune și pe prima pagină a fiecărui ziar, presupusele consecințe ale nevaccinării sunt înfierat cu o ură nedisimulată.Ceea ce se și vrea și se face.

Doctrina imbatabilă-„Divide et impera”

Știrile zilnice care sunt citate primele în mass media, de un an de zile încoace, sunt datele statistice.Mai precis, câte persoane au fost testate în ultimele 24 de ore, câte au testate pozitiv și câte au murit. Datele statistice au un rol psihologic, din moment ce insuflă frica în om. Să nu disprețuim faptul că teama este un virus mai letal decât virusul obișnuit.

Publicația New Yorker e tranșantă privind aceasta strategie. Pe data de 16 octombrie 2020, declara următoarele: „chestiunea(…)primară între strategiile pe care cercetătorii le-au conceput pentru a elimina percepțiile greșite despre vaccinări, este, în esență, să-i sperii pe oameni să o facă”.Pentru o mai plenară înțelegere, vă recomand excepționalul material intitulat Inside the Mind of an Anti-Vaxxer.

Mai mult ca oricând, conservatorii încă mai cred în libertatea de a alege. Dar oare se respectă acest lucru? Sau ce anume mai înseamnă? A fi conservator se definește a nu fi constrâns să accepți o singură versiune a „adevărului”, mai ales când ea vine sub forma unei ideologii unice, formulate și promovate de statul secular, iar apoi vânturată la unison dar și cu dispreț de mass media. Alianța între versiunea unică a „adevărului”, așa cum ea este desemnată de stat, și mass media, este începutul totalitarismului.

Disprețul nemeritat față de cei care refuză vaccinarea

 

Tumultul există, chiar dacă unii încearcă să facă abstracție.Pretutindeni,de acum înainte va coexista un aspect care are darul de a ne tulbura. Întrebarea obsedanta „Ne vaccinăm ori nu ne vaccinăm? „

Asta pare să fie tema centrală de câteva luni încoace. Un oarecare conflict, mai mult sau mai puțin inventat, pare să se fi iscat în jurul acestei întrebări. Versiunea oficială a acestui sistem pe deplin rapace se leagă de dorința lor expresă ca toată lumea trebuie să se vaccineze. De altfel, în obtuza lor gândire, deoarece există ( Slavă Domnului!) atâția care refuză vaccinarea dovedește… îngustimea minții, iar a refuza să fii vaccinat dovedește că aceștia ar fi practic „anti-science / anti-știință”.Pe această linie a invectivelor se înscriu apologetica acestei „soluții finale” reprezentate de primirea vaccinurilor, o afacere de miliarde de euro.

De aceea, cu riscul de a fi marginalizat și blamat de toți acești atotștiutori și propagandiști ai vaccinării obligatorii, mă înscriu în ceea ce spun „experții” lor și ar dovedi că aș fi „talibanic” etc. Invective de genul acesta vor apare cu duiumul și să fiți convinși că sunt promovate cu nesaț de pleiada de jurnaliști plătiți din fondurile europene, oferite cu bunăvoință de către Sistem…

Ceea ce vedem la ora actuală reprezintă de fapt rezultatul unei strategii foarte bine puse la punct. În primăvara anului 2020, Uniunea Europeană a adoptat o singură versiune a „adevărului” privind coronavirusul, marginalizându-le pe toate celelalte și insistând că toți cetățenii UE trebuie să gândească și să facă aidoma celor puțini (care sunt plasați în vârful eșafodului unional) și care ar gândi asupra subiectului. Așa cum aminteam și se poate dovedi, Încă din primăvară, UE și Parlamentul European au lansat acțiuni de „contracarare” a „dezinformării” privind coronavirusul, prin care se înțelegea orice opinie contrară celei oficiale. La fel ca pe vremea de tristă amintire a comunismului și a nazismului,  au trecut la un „nivel superior” deoarece, pe lângă toate acestea, au  cenzurat pagini de Facebook, au lansat fel de fel de acțiuni penale împotriva cetățenilor care gândesc diferit și au silit o uniformizare a gândirii.

Mass media disprețuiește Adevărul 

Mass media întregului continent a trecut în tabăra Sistemului.Nu trebuie deloc să ne ferim de cuvinte sau să trecem inrfiferenți. Unii dintre deformatorii de opinie sunt creați și pe deplin modelați de veninoasa propagandă, în timp ce alții sunt cumpărați cu mulți arginți, onoruri și alte favoruri pentru a distribui și a milita concepția pro-vaccin.Nu trebuie să ne mire că într-un procent de 90-95 % ,ei s-au conformat întocmai, inclusiv cei din această țară eminamente ortodoxă-România.

A fost practic imposibil să dăm peste articole care să devieze de la linia oficială a Bruxelles-ului. Dacă am avea totuși timpul și energia necesare acestei lupte ideologice, vom identifica și chiar combate aberațiile așa-zișilor oameni de știință, experți în epidemiologie ori alte ramuri similare ale științei care, în dorința lor demonică de a-și salva onoarea nu au publicat niciun studiu științific sau ceva asemănător care să certifice reușita vaccinurilor.Însă, ca premiu și revers al medaliei, ei au trecut la a denigra pe cei care au opinii contrare, cerând să fie cenzurați, unii chiar dați în judecată ori paginile lor de Facebook să fie definitiv închise.

În prezent cât mai ales în viitor, acțiunea de a aduce prejudicii și de a calomnia pe toți cei care refuză să se vaccineze nu va cunoaște limite. Presa e plină de astfel de articole defăimătoare.În opinia mea, cei care sunt sceptici de „binecuvântarea științei” și a fericirii statului secular merită aprecieri, nu calomnii.

Libertatea de a alege este una fundamentală. Este legată de libertatea de conștiință. Cele două sunt legate de drepturile părinților, atât cât mai există. Dar, nu trebuie și nu avem voie să uităm că toate acestea tsunt legate de libertatea religioasă. Apoi de alte libertăți și drepturi constituționale, cum ar fi gândirea liberă, libertatea de expresie, dreptul la un nume bun și la o reputație bună, libertatea cetățeanului de a nu fi constrâns de stat să acționeze împotriva convingerilor personale etc.Nici Autoritatea Supremă, adică Dumnezeu, nu ne constrânge să acționăm împotriva voinței noastre.

E bine sa ne amintim, în acest context, de cuvintele Mântuitorului adresate omului bolnav: „vrei să te faci sănătos?” (Ioan 5:6). Este o întrebare care dovedește că Divinitatea are respect față de om și simțămintele lui. Din asta si noi înțelegem că cei care vor să fie vaccinați și cei care nu vor să fie vaccinați trebuie să fie respectați în mod egal. Demnitatea lor este egală.Să fie clar!

În concluzie, vă invit să vă deșteptați și să alungați mârșava propagandă.Acest editorial se vrea un apel sonor cu impact împotriva vaccinării.Din moment ce acestea sunt alegeri pe care fiecare persoană trebuie să le aibă prin libertate, dezavuez orice formă dictatorială care va putea interveni ca să ne determine la nivel subtil, într-o asemenea manieră încât statul să ni le impună. Pledez de asemenea, pentru libertate în mijlocul pandemiei și a haosului politic și mediatic la care suntem supuși, împotriva voinței noastre, de un an de zile.Numai conștienți, treziți din acest coșmar și cu credință în Dumnezeu vom putea surmonta toate aceste neajunsuri și provocări.

 

Sursa foto: https://google.com

 

Acest editorial a fost creat special după o idee originală, fiind scris pe parcursul  acestor timpuri frământate de către Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei media independente Criteriul Național 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here