8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile / Cât va dura a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID

0
401

Starea de alertă a fost prelungită cu 30 de zile, începând de miercuri, 13 ianuarie 2021. Pe de altă parte, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, nu poate preciza exact cât va dura a doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului. În condițiile în care România va folosi doar vaccinurile Pfizer/BioNTech și Moderna, a doua etapă a imunizării populației ar putea dura „mai mult decât ne-am aștepta”, a spus Voiculescu.

Starea de alertă se prelungește cu 30 de zile începând de miercuri

Toate restricțiile care operau până acum rămân în vigoare, potrivit anexei la Hotărârea CNSU

  • Se propune menținerea interdicției desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise şi/sau deschise, publice şi/sau private.
  • Competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României fără spectatori, numai în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății. (Vezi toate măsurile anti-COVID…)

Ministrul Sănătății, întrebat cât va dura a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID: „E prea devreme să spun. Nu știu nici eu”

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, nu poate preciza exact cât va dura a doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului. În condițiile în care România va folosi doar vaccinurile Pfizer/BioNTech și Moderna, a doua etapă a imunizării populației ar putea dura „mai mult decât ne-am aștepta”, a spus Voiculescu.

Sindicaliștii din poliție, administrație publică, asistență socială, penitenciare și sport ies în stradă! Miting în fața Ministerului Muncii

Sindicaliștii afiliați Federației PUBLISIND organizează, miercuri, un miting în fața Ministerului Muncii și Protecției Sociale și alte acțiuni similare în fața prefecturilor din Bacău, Timiș și Cluj.

Salariul minim va fi indexat în şedinţa de Guvern. Turcan: „Va crește cu 70 de lei brut”

„Ţinând cont că a fost un an de criză, productivitatea muncii nu a crescut foarte mult, doar cu 0,8%, şi ca urmare majorarea salariului minim va fi de 3,1%, 70 de lei brut”, a explicat Turcan.

Kelemen Hunor se va vaccina anti-COVID: „Când îmi vine rândul, în etapa a II-a, da”

Vicepremierul Kelemen Hunor a anunțat, marți seara, că se va vaccina anti-COVID-19, deoarece are încredere în medicină și în știință și este convins că acest vaccin nu reprezintă un pericol.

Ministrul Muncii, despre pensii: Vor fi indexate cel puțin cu rata inflației în 2021

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat, marți seară, că în 2021 pensiile vor fi indexate „cel puțin cu rata infației”. De asemenea, Turcan a spus că și-a propus să elaboreze o nouă lege a pensiilor care să respecte principiul contributivității.

Cine încasează cea mai mare pensie din România: Raluca Turcan a făcut anunțul

Cea mai mare pensie acordată în prezent, în țara noastră, este o pensie specială, iar valoarea contribuțiilor efectuate de cel care o încasează de-a lungul anilor se ridică abia la 6,6% din cuantum.

Reactorul 1 al centralei nucleare din Cernavodă, oprit din cauza unei defecțiuni la circuitul tehnologic clasic

Nuclearelectrica, compania care operează centrala nucleară din Cernavodă, a anunțat marți că reactorul 1 va fi oprit în noaptea de vineri spre sâmbătă (15-16 ianuarie 2021) pentru realizarea unor lucrări de reparație, în urma apariției unei defecțiuni la circuitul tehnologic clasic/secundar al unității 1, iar manevrele de reducere a puterii vor începe pe 16 ianuarie 2021, la ora 0:00.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here