Firea: „Vreau să mă vaccinez, dar nu înaintea unui vârstnic sau a unei persoane vulnerabile”

0
360

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri seară, că vrea să se vaccineze dar nu i se pare normal ca parlamentarii și membrii Guvernului să se imunizeze în etapa a doua, înainte de a fi vaccinate persoanele vulnerabile și vârstnicii.

Când vrea Gabriela Firea să se vaccineze

Gabriela Firea a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că vrea să se vaccineze, dar nu înaintea persoanelor vârstnice, ea subliniind că există cateogrii care ar trebui să fie vaccinate prioritar.

„Eu vreau să mă vaccinez, dar nu înaintea unei persoane vulnerabile sau înaintea unei persoane vârstnice. Eu mi-aș dori de la Guvern să acopere cu prioritate persoanele care au cea mai mare nevoie în acest moment și pe urmă să treacă la Guvern și la Parlament. Nu mi s-ar părea normal să ne ia pe noi de la Parlament și alte instituții și să ne prioritizeze. Să încheiem vaccinarea pentru medici, pentru asistenți, pentru persoanele vârstnice, pentru cele cu boli cronice care nu au interdicția de a face vaccin și pe urmă mergem și la Parlament și la Guvern”, a spus Firea.

„Am urmărit campaniile pro-vaccinare din Europa”

Firea spune că a urmărit campaniile pro-vaccinare din Europa, care sunt diferite de cea din România.

„Am urmărit campaniile pro-vaccinare din Europa. Ele sunt extrem de empatice, extrem de sugestive. A veni doar și a afirma și a trimite la lupta aceasta niște medici – ei nu au nicio vină, sunt persoane remarcabile, sunt oameni deosebiți, dar nu poți lăsa tot greul pe aceste personalități din lumea medicală și pe tine, ca guvernare, să nu te intereseze”, a mai afirmat fostul edil al Capitalei.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here