Patru sfaturi pentru a alege pijamalele perfecte

0
445

După ce am terminat treburile zilei, cel mai adesea primul lucru pe care îl facem când ajungem acasă este să ne gândim cum să ne facem confortabili în pat.

Adesea, ne lovește lenea și nu ne gândim la ce să îmbrăcăm înainte de a ne pune în pat, ceea ce nu este un lucru grozav. Asta pentru că o pereche de pijamale damă este la fel de importantă ca și ceea ce porți în timpul zilei la birou, la ieșirile în oraș sau în serile în care ai programat o întâlnire. La urma urmei, ce este mai bine decât să dormi bine? Acestea fiind spuse, este timpul să le acorzi pijamalelor la fel de multă atenție pe cât acorzi celorlalte tipuri de îmbrăcăminte.

Dacă pășești pentru prima dată în lumea pijamalelor și nu ești sigură de unde să începi, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi o pereche de pijamale damă perfectă. Hai să aruncăm o privire asupra câtorva lucruri cheie cărora ar trebui cu siguranță să le acorzi atenție.

  1. Alege țesătura

Există diverse țesături atunci când vine vorba de pijamale damă. Depinde de tine să decizi ce material ți se pare mai confortabil. De exemplu, dacă dorești o senzație de moale, ar trebui să alegi o pereche de pijamale damă din satin. Cu toate acestea, dacă preferi mai mult confortul și respirabilitatea, pijamale damă îmbogățite cu bumbac vor fi alegerea perfectă pentru tine.

  1. Ia în considerare clima

Un alt punct foarte important este să te uiți la starea vremii pentru a face o alegere funcțională. Dacă zilele fierbinți și umede sunt așteptate, alege pijamale damă scurte sau bluze cu pantaloni scurți. La urma urmei, cu cât sunt mai aerisite pijamalele, cu atât se vor simți mai bine pe pielea ta. În cazul iernilor, trebuie să alegi cămăși lungi sau pijamale cu glugă pentru a fi confortabilă pe tot parcursul nopților înghețate.

  1. Alege în funcție de stil

Deși confortul este cu siguranță o prioritate, nici stilul nu ar trebui să fie lăsat la urmă.

Alege pijamale damă cu imprimeuri și modele care se potrivesc cu personalitatea ta. Cu toate acestea, asigură-te că alegi ceva minimalist, deoarece pijamalele cu imprimeuri bogate nu sunt cel mai ușor de întreținut. În afară de evitarea prea multor modele, ar trebui să alegi și nuanțe mai deschise. Cu cât nuanța pijamalelor este mai deschisă, cu atât te vei simți mai calm și relaxat.

Daca vrei sa faci o supriza placuta sotului sau iubitului poti opta pentru o pijama de barbati din bumbac speciala pentru sezonul de iarna.

  1. Alege silueta potrivită

Când vine vorba de pijamale damă, hainele cu o potrivire perfectă sunt un mare „nu”. Ar trebui să optezi întotdeauna pentru pijamale damă largi, care îți vor permite să te întânzi și să nu te strângă în niciun fel. Nu ar trebui să se lipească de corpul tău și să te irite, așa că asigură-te că silueta cămășilor și a pantalonilor cade drept. Pentru a crește și mai mult nivelul de confort, poți alege, de asemenea, o mărime în plus, pentru că nu este niciodată o idee proastă în cazul pijamalelor.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here