Ghid de cumparare a pijamalei: cele 6 lucruri care conteaza la o pijama

0
100

A vă selecta pijamaua poate părea foarte simplu, dar adevărul este că găsirea unei perechi care se potrivește nevoilor dvs. poate fi la fel de meticuloasă ca și alegerea unei rochii de seară. La urma urmei, un somn bun este influențat de o îmbrăcăminte bună de dormit.

Vreți ceva ușor, funcțional, dar elegant și luxos. Dacă sunteți în căutarea unei perechi de pijamale, vă invităm să consultați această listă pentru a vă restrânge opțiunile și pentru a vă ajuta să faceți achiziția corectă. Iată 6 lucruri care contează.

Confort

Nu vă veți odihni cum trebuie dacă vă întoarceți în permanență, vă agitați, deschideți nasturi și întindeți elastice. Pentru a evita acest lucru, țineți cont de ce aveți nevoie de la hainele de dormit: vreți buzunare? Nasturi? Gulere sau gâturi rotunde? Verificați dacă elasticul se simte prea strâns sau dacă pijamaua are șnururi pentru a lega pantalonii. Pijamalele dvs. vor face parte din rutina de dormit, iar confortul este prioritatea.

Țesătură

Pijamalele sunt confecționate din diferite materiale, unele dintre ele în soiuri mixte, și puteți alege ce țesătură se potrivește stilului dvs. de viață. Bumbacul face parte din materiale textile obișnuite, deoarece este ușor și respirabil. Rețineți însă că această țesătură nu izolează foarte bine căldura; vă poate reduce temperatura corpului pe vreme mai rece. Flanela este populară pentru căldura sa, dar nu poate fi purtată în condiții mai calde, datorită compoziției sale grele. Una dintre cele mai bune opțiuni este mătasea. Fabricat din fibre naturale, acest material echilibrează temperatura corpului atât în ​​climatul rece, cât și în cel cald. Materialul satinat alunecă pe piele și oferă un element luxos hainelor de dormit. Faceți o investiție și cumpărați pijamale care nu vă vor irita pielea.

Siluetă

Când cumpărați online, acordați-vă timp pentru a vizualiza graficul de mărimi și asigurați-vă că ați verificat măsurătorile, înainte de a face o achiziție. Femeile au tipuri diferite de corp și poate doriți să selectați stiluri de pijamale care să vă complimenteze silueta. Siluetele tip măr vor arăta bine în pantaloni cu talie înaltă. Cele tip pară ar trebui să ia calea opusă. Sfatul nostru: pijamalele din mătase se așează perfect pe corp și se pot potrivi oricărei siluete.

Stil

Cine spune că trebuie să renunțați la stilul îmbrăcămintei de dormit? Cu atât de multe imprimeuri și modele la modă, pijamalele vă pot reflecta personalitatea în moduri diferite. Fiți elegantă și alegeți modele coordonatele în nuanțe solide. Sau bucurați-vă de explozia de culori și modele în forme geometrice distractive. Alegeți-vă pijamalele, astfel încât să le puteți purta și în exterior.

Longevitate

Investiți în pijamale care vă vor rezista mult timp; ceva care nu s-ar rupe cu ușurință sau nu s-ar demoda. Cum să determinați ce îmbrăcăminte va rezista în timp? Inspectați pijamalele, în special cusăturile și capetele unde firul se descoase, de obicei. Evitați materialele sintetice și, în cel mai bun caz, alegeți pijamale realizate manual. Articolelor lucrate manual li se acordă mai multă atenție decât pieselor produse în serie; fiecare piesă este atent verificată la perfecțiune. În acest fel, vă puteți bucura de achiziție cât mai mult timp.

Îngrijire

Pijamalele dvs. vor avea nevoie de spălare regulată. Țesăturile obișnuite vor necesita spălare la mașină, dar este posibil să fie necesar să spălați sau să uscați manual articole din materiale delicate, cum ar fi mătase și satin. Nu lăsați instrucțiunile speciale să vă împiedice din a investi în piese de înaltă calitate. Timpul pe care îl petreceți pentru a vă îngriji hainele de dormit este echivalent cu calitatea și cu longevitatea lor.

 

Perechea potrivită de pijamale este un adevărat lux pentru fiecare femeie. Acordând atenție acestor detalii, veți putea face cele mai bune alegeri în ceea ce privește țesătura, stilul și silueta.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here