Coșmarul prin care a trecut o fetiță de doar 3 ani. Medicii au fost nevoiți să-i amputeze mâinile. Ce a întrebat fetița imediat după ce s-a trezit din operație

0
104

Meningita a provocat traume pentru o familie. O fetiță de doar trei ani și familia sa au luptat cu orice preț pentru ca aceasta să fie  vindecată și a supraviețui afecțiunii acute, chiar și cu prețul neprevăzut de a rămâne fără membrele superioare.

Medicii au fost nevoiți să-i amputeze mâinile

Într-un timp foarte scurt, fetița de doar trei ani a avut febră, vărsături și diaree, peste noapte. Când a mers la spital, medicii au spus că are gripă. I-au prescris pastilele care se dau de obicei pentru gripă și au trimis-o să se trateze acasă. Însă, starea ei de sănătate s-a agarvat, iar în următoarea zi copila a făcut o erupție violentă pe burtă și pe spate. Părinții au mers iar la spital, unde au primit un diagnostic crunt: meningită.

În acest timp, micuța a trebuit să îndure nu mai puțin de 30 de intervenții chirurgicale, iar într-un final a rămas fără brațe. Medicii au luat această decizie extremă să i le amputeze deoarece Jenna contractase tulpina B a bolii fatale.

Mai întâi fetița a rămas fără brațul drept de la cot în sus. Din nefericire, Jenna a rămas și fără o mare parte din brațul stâng.

Ce a întrebat fetița imediat după ce s-a trezit din operație

După ce s-a trezit din operație, micuța de doar 3 ani a început să-i pună mamei sale aceeași întrebare care pur și simplu a răvășit-o pe femeie:

„De ce nu am o mână? De ce nu am degete?”.

Femeia a povestit presei din SUA coșmarul pe care a trebuit să-l înfrunte alături de familia sa și a explicat care au fost cuvintele pe care le-a găsit ca să-i ofere măcar cel mai mic confort fetiței ei până când aceasta va crește.

„Am putut să îi spun doar că a fost foarte, foarte bolnavă. Așa că dacă prietenii ei o întreabă, ea să le spună că a fost foarte, foarte bolnavă și a trebuit să ajungă la spital”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here