Diana Șoșoacă: “O boală cu o mortalitate de 0,026 la sută nu poate constitui motiv de pandemie, ci este realizată pentru furtul de bani!” Îl atacă din nou pe Raed Arafat

0
137

Diana Șoșoacă rămâne, în continuare, un aspru contestatar al restricțiilor impuse împotriva răspândirii COVID-19, susținând că totul reprezintă o “mascaradă”, pandemia fiind impusă doar “pentru furtul de bani”.

Senatoarea AUR a participat, vineri seara, la un chef într-un restaurant, transmis live pe Facebook. La petrecere, cel puțin 15 persoane se perindă pe filmarea Dianei Șoșoacă, iar nimeni nu respectă regulile impuse de pandemia de COVID-19.

Diana Șoșoacă este mândră de felul în care s-a comportat, susținând, încă o dată, că virusul nu reprezintă un pericol pentru societate și că românii merită să revină la viața de dinainte. Senatoarea AUR nu l-a uitat nici pe Raed Arafat, pe care l-a desființat încă o dată.

Mă bucur că am dat startul României normale, pentru că ceea ce se întâmplă acum şi este făcut de autorităţi, în primul rând de cel care este artizanul distrugerii României şi a normalităţii în România, domnul Raed Arafat, este condamnarea normalităţii. Oamenii trebuie să înțeleagă că asta nu e o pandemie. Toată Europa este în stradă. Zeci de miloane de oameni solicită normalitate pentru că şi-au dat seama că este o ‘plandemie’, o mascaradă. O boală cu o mortalitate de 0,026 la sută nu poate constitui motiv de pandemie, ci este realizată pentru furtul de bani”, a declarat Diana Șoșoacă, potrivit România TV.

Diana Șoșoacă, mesaj pentru românii amendați de poliție: “Nu le plătiți, contestați-le!”

În continuare, senatoarea AUR îi sfăruiește pe românii care au fost amendați de autorități să nu plătească nimic, ci să conteste sancțiunile în instanță.

La acest moment, 2% din PIB-ul României este constituit din amenzile date de poliţişti. Le solicit tuturor să nu plătească aceste amenzi, să se ducă în instanţă şi să conteste. Bucurestiul funcționează pe culoare verde, ceea ce înseamnă că se pot organiza petreceri în localuri cu 50 la sută din capacitatea de funcționare”, a mai spus Diana Șoșoacă.

18.881 de pacienți infectați cu COVD-19 au murit de la începutul pandemiei

Până astăzi, 7 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 745.318 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 691.377 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.975 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 18.881 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 06.02.2021 (10:00) – 07.02.2021 (10:00) au fost raportate 72 de decese (39 bărbați și 33 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.373. Dintre acestea, 966 sunt internate la ATI.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here