Marcel Ciolacu anunță că PSD va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: „Nu avem nici o problemă să ne asumăm guvernarea”

0
118

Liderul Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat joi seară, la Antena 3, că partidul pe care îl conduce va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu și, cel mai probabil, propunerea de premier va rămâne Alexandru Rafila. Mai mult, Ciolacu a precizat că la nivelul partidului nu este exclusă ipoteza alegerilor anticipate.

Când depunem moțiunea de cenzură, Doamne ajută să treacă. Dacă trece moțiunea, vom veni cu programul nostru de guvernare, nu avem nici o problemă să ne asumăm guvernarea. Până în acest moment, propunerea PSD pentru funcția de premier este Alexandru Rafila. În acest moment, eu nu am o decizie luată cu colegii dacă mai mergem cu propunerea de guvern de uniune națională. Un exercițiu democratic sunt și alegerile anticipate”, a spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu a criticat actualul Guvern cu privire la lipsa bugetului, dar și a măsurilor impuse de Executiv și spune că partidul pe care îl conduce poate demonstra pe cifre că sunt bani. În aceeași seară, Guvernul a publicat proiectul de buget pentru 2021.

Marcel Ciolacu: „Categoric vom depune moțiune de cenzură”

Să ia proiectul de buget al PSD, e mult mai bun, că nu trebuie să taie de la oameni. Le demonstrăm pe cifre că sunt bani. Moțiunea de cenzură va fi depusă când începem să creionam o eventuală majoritate. Categoric vom depune moțiune de cenzură”, a mai spus șeful PSD.

Marcel Ciolacu anunță eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor: „Am luat decizia de a depune proiectul de lege. Toți trebuie să fie egali în fața legii”

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a anunțat marți seară, print-un mesaj postat pe Facebook , că a luat decizia să propună un proiect de lege privind eliminarea pensiilor parlamentarilor. Totodată, în aceeași postare, politicianul a criticat dur alianța de guvernare formată din PNL, USR-PLUS și UDMR.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here