8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Radu Țincu: „Vaccinurile anti-COVID sunt noi, există neîncrederea unei părți a populației / Contextul determină ca vaccinarea să nu fie obligatorie”

0
239

Medicul Radu Țincu a vorbit, luni seară, în emisiunea „Dosar de politician” de la B1 TV, despre „Legea Vaccinării” și despre faptul că vaccinarea contra Covid-19 nu va deveni obligatorie, după adoptarea proiectului legislativ.

Medicul Radu Țincu: Temerea este că după ce legea vaccinării va fi adoptată, românii vor fi forțați să se vaccineze…

Cred că s-a creat o confuzie. Vaccinarea pentru COVID-19 care a fost luată în discuție și toată lumea a crezut că la ea se face referire, în mod evident nu va fi obligatorie. Acest lucru este recomandat inclusiv de către Comisia Europeană”, a declarat dr. Țincu.

Soția românului ars care a murit în Belgia: „Mie îmi pare rău dacă dl. ministru spune că nu există un autor moral” / „Mi s-a spus că i-am stricat imaginea lui Arafat”

Mihaela Ganea, soția românului cu arsuri care a decedat după ce a fost transferat prea târziu în Belgia, acuză nepăsarea autorităților în cazul soțului ei.

Medicul Adina Alberts, mesaj dur după decesul românului ars în Belgia: „S-a plimbat bietul om în trei spitale, cu 5 germeni cuibăriți în plăgi”

Medicul Adina Alberts a postat pe rețelele sociale un mesaj prin care transmite condoleanțe familiei constănțeanului de 54 de ani care a decedat într-un spital belgian, unde ajunsese prea târziu, cu arsuri de 65% pe suprafața corpului, în urma unui accident de muncă.

Tudor Ştefan, unul dintre primii mari campioni ai canotajului românesc, a murit la vârsta de 77 de ani

Tudor Ștefan, unul dintre primii mari campioni ai canotajului românesc, a murit la vârsta de 77 de ani. Anunțul trist a fost făcut de Federația Română de Canotaj.

Toni Grecu, după experiența COVID: „O parte din plămâni a dispărut!”

Toni Grecu, fondatorul grupului umoristic Divertis, a trecut prin momente dificile din cauza coronavirusului. Actorul a fost dependent de oxigen, iar acum se reface, deoarece boala l-a lăsat cu sechele grave. După aproape o lună de când a ajuns de urgență pe mâna medicilor, Toni a vorbit despre actuala lui stare de sănătate.

George Simion, despre Diana Șoșoacă: „Gloria și orgoliul i-au luat ochii”

George Simion, președintele AUR, a vorbit despre fosta sa colegă de partid, Diana Șoșoacă, în termeni duri. El spune că mândria și orgoliul i-au luat ochii lui Șoșoacă. Nu exclude însă o împăcare cu avocata demisă din AUR, însă cu o condiție…

Cum s-a legitimat un român în fața polițiștilor italieni. „Vlad al III-lea”, denunțat pentru fals de identitate

Incident bizar în Italia. Un român a fost oprit de carabinieri în urma unui control de rutină și s-a legitimat drept „Vlad al III-lea”, nimeni altul decât… Contele Dracula!

Paschal Donohoe, liderul Eurogrupului: Menținem foarte activ implicarea în criza medicală și econonomică din zona euro / Situația rămâne gravă

Miniştrii de Finanţe din zona euro au convenit să fie menţinute măsurile de stimulare economică cât va fi necesar, urmând să fie ajustate în funcţie de evoluţia crizei pandemiei, a declarat preşedintele Eurogrupului, Paschal Donohoe, pledând pentru consolidarea rolului internaţional al monedei euro.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here