Tablouri canvas personalizate – Ce greșeli să NU faci atunci când îți decorezi pereții

0
91
Tablouri canvas personalizate - Ce greșeli să NU faci atunci când îți decorezi pereții

Nu există limite când vine vorba despre decorarea pereților, atât timp cât tablourile sunt îmbinate într-un mod armonios cu spațiul pe care îl ocupă. Atunci când alegi un canvas personalizat, găsirea locului potrivit pentru acesta poate face diferența în design-ul interior. 

Despre artă se spune că este indispensabilă vieții, pentru că are unele beneficii nebănuite asupra fiecăruia. De aceea, decorarea locuinței cu diverse obiecte de artă nu este numai plăcută din punct de vedere estetic, ci și recomandată de specialiști. Așadar, cel mai important este să ții cont de câteva puncte cheie, dacă dorești să îți înviorezi casa cu piese de artă inedite! 

Urmărește în continuare care sunt greșelile pe care trebuie să le eviți în decorarea pereților interiori cu tablouri din pânză 

  • Dimensiunile alese sunt prea mici sau prea mari 

Dacă ai pereți înalți, care nu sunt acoperiți decât de var, nu este indicat să alegi mărimi prea mici, deoarece imaginea nu va fi foarte vizibilă și nici nu va schimba prea mult spațiul în care a fost plasată. Print-urile de mărimea 40×30 sau mai mici ar trebui să fie așezate pe rafturi, ori în spații dedicate fotografiilor de familie, de exemplu. 

Același lucru este valabil și viceversa – dacă peretele are 2 metri înălțime, iar canvas-ul are dimensiunea 190×80, poți risca să faci camera să pară încărcată. 

De cele mai multe ori, printarea unei fotografii de orice dimensiune pe un tablou canvas poate fi ca o joacă de copii. De pildă, poți face acest lucru din confortul propriei case dacă alegi să îți cumperi tablouri canvas de la Pepanza.ro, unde poți comanda orice îți dorești în doar trei pași –  încarci fotografia preferată, optezi pentru modelul și mărime, după care efectuezi plata. În câteva minute ai comanda confirmată, iar coletul va ajunge la tine în doar 24 de ore!

  • Pereții sunt tapetați cu diverse modele

Un simplu canvas pe un perete cu tapet ar trebui să fie mai mult decât suficient, altminteri riști ca imaginea să nu se vadă, iar cu siguranță acesta nu este un efect pe care îl dorești atunci când redecorezi. Totuși, dacă ai tablouri care crezi că s-ar potrivi cu tapetul, ține cont de două lucruri importante – nu folosi combinația alb și negru și nu le atârna prea sus!

  • Nu ai luat în considerare înălțimea și adâncimea camerei 

Dacă nu știi ce mărime să alegi, ține cont de aceste sfaturi! Un print mare poate da iluzia unei micșorări optice, dacă este plasat într-o cameră prea îngustă sau la capătul coridorului. De asemenea, un canvas cu portret personalizat, de dimensiuni mici spre medii, ar putea să își piardă din efect pe un perete prea lat. Designerii recomandă imagini în format „landscape” pentru pereții mari, iar pentru cei josi – multicanvas din imagini 30×40 sau chiar mai mici. 

  • Spațiul este prea întunecat

Dacă nu există suficientă lumină în jurul peretelui, tabloul nu va fi observat în adevărata lui splendoare. Astfel că, dacă dorești ca redecorarea cu imagini canvas să aibă cu adevărat impact asupra locuinței, va trebui să le plasezi în locurile în care poate pătrunde lumina naturala a soarelui, de exemplu, pe peretele opus ferestrelor. Dacă nu există această posibilitate, câteva spoturi discrete, aplicate în jurul pânzei, ar putea să își facă treaba foarte eficient, oferind locului o atmosferă elegantă, de muzeu sau galerie. 

Așadar, care sunt regulile de care să ții cont când îți decorezi pereții cu canvasuri personalizate? Casa ta poate arăta chic și modern dacă alegi să o ornamentezi cu acest tip de pânze. Fie că este vorba despre un peisaj, un model abstract sau un portret de familie, cu tablourile canvas personalizate ai libertatea de a selecta imaginile preferate și de a le transforma în artă demnă de admirat!

Sursa foto: Shutterstock.com

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here