Diana Șoșoacă, blocată pe Facebook. “Îi dau în judecată!” Cum va ține legătura cu admiratorii

0
397

Diana Șoșoacă a fost blocată pentru o perioadă de 30 de zile pe Facebook. Senatoarea a anunțat că va da în judecată compania americană care deține și operează rețeaua socială și că, până când problema se va remedia, va folosi contul soțului pentru a ține legătura cu admiratorii.  

Contul Dianei Șoșoacă a fost blocat joi dimineață, după ce senatoarea a jignit o femeie cu care s-a contrat pe respectiva rețea socială. Pagina de Facebook a avocatei este, încă, activă, dar problema este că aceasta nu mai poate posta și nu mai are posibilitatea să facă LIVE-uri.

Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a declarat Diana Șoșoacă, potrivit România TV.

Nu va lipsi de pe Facebook!

Diana Șoșoacă a anunțat, totodată, că va acționa în judecată compania americană multinațională care deține și operează rețeaua de socializare Facebook deoarece nu i se pare în regulă să blocheze conturile oamenilor din politică.

Senatoarea nu va lipsi, însă, de pe cunoscuta rețea socială, urmând să utilizeze contul soțului ei pentru a ține legătura cu fanii. Mai mult, ia în calcul să-și creeze alte două-trei pagini personale.

Diana Șoșoacă: “O să folosesc contul soțului meu!”

O să vorbesc cu colegul meu Chitic și o să fac ce a făcut și el, adică o să dau în judecată Facebook-ul. Știu că UE a condamnat cenzurarea de către aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie să faci acest lucru. Facebook-ul este condus în spate de neomarxiști și globaliști, așa că avem răspânsul. O să folosesc contul soțului meu și probabil că îmi voi mai face vreo două, trei conturi pentru a putea socializa cu oamenii. Eu nu ma opresc, dacă cineva crede că mă va opri, nu, așa mai mult mă ambiționează. Să aibă mare grijă cu mine”, a mai declarat Diana Șoșoacă.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here