Cele mai performante calculatoare in 2021

0
131

In ultima vreme, achizitionarea unui calculator cu performante decente in raport cu pretul platit este o adevarata aventura, ca si cum ai participa la o vanatoare de comori. Din diverse motive preturile calculatoarelor au explodat in ultimii ani si este foarte dificil pentru un grafician sau un pasionat de gaming sa gaseasca un calculator cu specificatii suficient de bune pentru a-si desfasura activitatea in conditii optime fara a plati un pret absurd.

Din fericire exista si solutii pentru aceste probleme. La powerup.ro pretul pe care il platesti pentru un calculator se reflecta din plin in performantele acestuia, astfel ca raportul dintre calitate si pret este unul imbatabil. Powerup Computers pune la dispozitie calculatoare construite in functie de nevoile fiecarui client.

Indiferent ca esti programator, grafician sau faci parte din ROG (Republic of Gamers) ai nevoie de un calculator cu procesor puternic si o placa video de ultima generatie pentru ca activitatea ta sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Insa un calculator cu astfel de componente puternice are nevoie si de un kit de racire watercooling pentru a evita supraincalzirea si deteriorarea componentelor mai devreme decat ti-ai dori. Asa ca atunci cand te decizi asupra unui calculator trebuie sa iei in considerare si acest aspect al evitarii supraincalzirii pe langa specificatiile tehnice.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here