Cum sa atragi energie pozitiva in casa

0
132

Suntem facuti din energie. Aceasta energie este atat materiala, cat si spirituala si este cea care ne hraneste viata de zi cu zi. Cand circulatia energiei nu este adecvata, apare un dezechilibru care ne influenteaza pe noi insine si valurile care sunt generate in jurul nostru.

Spatiile prin care trecem zilnic sunt incarcate cu energie, asa ca, atunci cand ne intoarcem acasa dupa ce am fost afara toata ziua, aducem cu noi o incarcare de energie care este absorbita de peretii casei noastre.

Este foarte important sa urmati cateva dintre aceste sfaturi pentru a reinnoi energiile casei si a curata spatiile care au „vibratii negative”. In acest fel, iti vei transforma mediul intr-un loc in care vei simti placere sa fii acolo si unde vei respira in mod vizibil un alt aer.

Conform Legii metafizice a vibratiei, tot ce exista in univers, care are energie materiala si imateriala, vibreaza. Atomii, moleculele de apa si celulele vibreaza, prin urmare corpul nostru este energie pura si emite vibratii subtile. Vibratiile unei persoane interactioneaza cu cele ale altuia si cu cele ale mediului. Vehiculul prin care se schimba aceasta energie este chakrele . Acestea sunt mici „ inimi ” care vibreaza si bat la anumite frecvente, sunt raze mici care primesc si transmit energii subtile, frecvente de vibratie.

Interactiunea a doua sau mai multe vibratii este cunoscuta de conceptul fizic de rezonanta. Rezonanta este capacitatea unei vibratii (de orice tip) de a afecta pozitiv sau negativ o alta vibratie. Deci vibratiile unei persoane afecteaza vibratiile alteia. Din acest motiv, vibratiile bune si vibratiile rele se lipesc, deoarece, asa cum spune metafizica, „acelasi lucru atrage acelasi lucru”.

Vibratiile bune, asa cum sunt cunoscute popular, aduc o sanatate buna, elimina temerile noastre, imbunatatesc comunicarea cu alte persoane; vibratiile proaste aduc discordie, conflict, dizarmonie, ura si resentimente. Exista multe modalitati de a ne schimba propria energie: prin yoga, meditatie, nutritie buna si exercitii fizice. La randul sau, putem elimina si energia negativa care ramane impregnata in casa noastra.

Din aceste sfaturi poti scapa de agentii care sunt impregnati in casa ta pentru a te bucura de o casa fara vibratii proaste.

Pastrati intrarea curata si ordonata

Potrivit Feng Shui, la intrare se afla banii care intra in casa, deci este una dintre cele mai importante zone. Fiind elementul de bun venit pentru vizitatori, nu ar trebui sa existe obstacole, ar trebui sa aiba o iluminare buna si atat cheia usii, cat si clopotelul ar trebui sa functioneze corect.

Lasati spatiu liber: nu aglomerati lucrurile

Aruncati tot ce nu aveti nevoie, ordonati si curatati cand lucrurile se ingramadesc. Cu cat spatiul este mai ordonat, cu atat este mai usor sa curga energia. Aceasta este una dintre cele mai importante premise pentru Feng Shui.

Cu cat mai multa claritate si luminozitate, cu atat mai bine

Va recomandam sa utilizati cat mai multa lumina naturala posibil. Lumina aduce cu sine energii bune, ceea ce este incontestabil in cadrul Feng Shui. Daca nu aveti multa lumina naturala, puneti diferite puncte de iluminare artificiala imprastiate in jurul casei dvs., astfel incat sa arate plin de viata si confortabil.

Ganditi-va la distributie

In cazul bucatariei, aceasta nu trebuie sa fie in fata frigiderului sau a chiuvetei. Nici nu ar trebui sa fie gasit sub o fereastra sau intr-un colt.

In mod ideal, in baie, cada sau dusul ar trebui sa fie separate de restul baii, chiar si printr-o perdea. De asemenea, tineti scaunul de toaleta inchis.

Decorati in functie de personalitate

Cheia, potrivit Feng Shui, este sa selectati cu atentie mobilierul si alte obiecte decorative pentru a va asigura ca acestea reflecta propriul dvs. caracter si personalitate.

Sufragerie

Alegeti o varietate de scaune, cum ar fi scaune balansoare, fotolii si tabureti care invita confortul. Idealul este sa aveti mobilier care formeaza un L sau U pentru a genera integrare. Posteati fotografii de familie care va aduc amintiri bune. Oglinda Pa Kua sau Ba Gua este plata si favorizeaza intrarea energiei pozitive si a armoniei.

Dormitor

Evitati oglinzile care va pot reflecta atunci cand stati intins pe pat. De asemenea, patul nu trebuie sa fie in fata unei usi sau sub o fereastra. Elimina orice iti aminteste de o situatie stresanta.

Plante

Plantele indeplinesc functia de purificare a aerului, aduc armonie si pace. Dar nu toate vor avea acelasi efect:

Cactus: absoarbe energiile toxice. Un loc bun pentru a-l amplasa ar fi bucataria, deoarece contracareaza fumurile si schimbarile bruste de temperatura.

Rozmarin: Bunastare fizica si mentala. In plus, este folosit pentru a face ceaiuri din plante pentru a dormi bine si pentru a promova o buna dispozitie.

Bonsai: Este recomandat in cazurile bolnavilor de acasa.

Lavanda: Este o solutie naturala buna pentru a combate efectele stresului si a promova relaxarea. O puteti aseza in dormitor.

Bambus: Pentru avere, noroc si pace.

Margarete: Un bun remediu pentru neutralizarea benzenului din vopsele, rasini, produse de curatare si, de asemenea, fum de tutun.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here