4 tehnici SEO pentru a creste traficul organic

0
145

Provocarea fiecarui blog este de a obtine mai mult trafic ca parte a strategiei noastre online. Astazi, marketingul de continut este cel mai eficient mod de a va creste traficul pe site, de a obtine linkuri si interactiuni pe retelele sociale. Dar … cum putem creste traficul? Si cu atat mai mult, cum putem face ca traficul sa devina vizitatori calificati, care intr-o zi pot deveni clienti?

Ce este traficul web?

Traficul web va spune cati utilizatori va viziteaza site-ul web. Instrumentele de analiza va indica numarul de vizualizari de pagina si numarul de vizualizari de pagina unice. Afisarile de pagina indica de cate ori cineva a vizitat site-ul dvs., in timp ce afisarile de pagina unice va spun cate persoane au vizitat site-ul dvs. de mai multe ori sau daca au vizitat-o ​​o singura data.

Cheia este ca cu cat primiti mai mult trafic pe site-ul dvs. web, cu atat veti avea mai multe oportunitati pentru utilizatorii dvs. de a deveni clienti.

Cu toate acestea, se poate intampla ca, chiar daca obtineti mult trafic, ratele de conversie sa fie scazute. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest trafic nu este bine directionat, deoarece, desi tot mai multi oameni viziteaza site-ul dvs., probabil ca nu toti vor fi clienti potentiali care vor cumpara produsele dvs.

Modalitati de a creste traficul pe site

Iata cateva modalitati de a creste numarul de vizite pe site:

1. Optimizati site-ul pentru cautare

Cand incepeti sa lucrati pe site-ul dvs. web, concentrati-va pe gasirea cuvintelor cheie care va reprezinta nisa pentru a va baza site-ul si continutul blogului in consecinta. In general, ar trebui sa alegeti unul sau doua cuvinte cheie principale pe fiecare pagina web. Puteti utiliza instrumente SEO precum Keywords Everywhere pentru a gasi cuvinte cheie relevante.

Mai intai, concentrati-va pe cuvintele cheie care au un volum de cautare mai mic de 10.000 de cautari lunare. Dupa cateva luni, creati continutul blogului dvs. si optimizati paginile de produse, puteti utiliza cuvinte cheie cu volum mai mare.

Trucul pentru a obtine trafic catre site-ul dvs. web este sa construiti mai intai o baza solida cu cuvinte cheie relevante. Asigurati-va ca profitati de blogul magazinului dvs. online, deoarece acesta poate avea un impact mai mare in directionarea traficului organic relevant catre magazinul dvs. Vezi mai multe tehnici de optimizare SEO pe foxi.ro.

2. Experimentati cu continut nou

Cum puteti creste numarul de vizite pe site-ul dvs. web? Cu continut nou. A avea continut nou este o strategie SEO care este utilizata in principal pentru a atrage trafic pe un site web. Practic, ar trebui sa eliminati continutul invechit de pe site-ul dvs. web si sa adaugati noi sectiuni pentru a va mentine continutul relevant. In esenta, consta in actualizarea constanta a continutului site-ului dvs. web.

3. Adaugati site-ul la motoarele de cautare

Un alt instrument SEO util este ca motoarele de cautare precum Google sa acceseze cu crawlere si sa va indexeze site-ul web, astfel incat sa va puteti creste sansele de a aparea pe paginile cu rezultate pentru interogari relevante.

4. Construiti backlink-uri

Cele backlink sunt o alta componenta importanta pentru SEO a paginii. Atunci cand un site extern face legatura catre site-ul dvs. web, acesta ii spune Google ca site-ul dvs. web este de incredere si relevant pentru cuvintele din textul ancora (cuvintele care pot fi facute clic).

De asemenea, backlink-urile au potentialul de a directiona singuri traficul catre magazinul dvs. Vizitatorii altor site-uri web vor putea sa faca clic, sa aterizeze pe pagina dvs. si sa efectueze o achizitie.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here