Un elev a fost umilit de învățătoare după ce i-a dat un mărțișor! Copilul nu mai vrea la școală

0
609

Un elev de clasa a III-a dintr-o școală din comuna argeșeană Slobozia nu mai dorește să meargă la școală, după ce învățătoarea l-ar fi umilit, după ce i-a oferit un mărțișor. Femeia i-ar fi zis copilului că mărțișorul confecționat chiar de el este urât.

Incidentul a avut loc de 1 martie, scrie adevărul.ro. Elevul a mers la școală cu o ciocolată și un mărțișor, pentru învățătoare, dar s-a ales cu o umilire din partea femeii, în fața clasei! Aceasta i-a zis că mărțișorul este urât și că el nu a fost capabil să cumpere un mărțișor de calitate.

Băiatul a plâns din cauza umilinței de la școală

Băiețelul a ajuns acasă plângând după ore și le-a povestit părinților experiența prin care a trecut.

Superiorii femeii au stabilit că nu există motive pentru care femeia să fie cercetată disciplinar.

Părinții băiatului, care a fost diagnosticat ca fiind hiperactiv, au sesizat și Inspectoratul Școlar Argeș și spun că nu au bani pentru a cumpăra mărțișoare.

Copilul are probleme de sănătate

De asemenea, copilul are probleme la ochi și necesită intervenții chirurgicale. Rudele sale spun că micuțul este foarte afectat de umilință și nu mai vrea să meargă la școală, temându-se de femeie.

Cum se apără cadrul didactic

La rândul său, învățătoarea a spus că nu l-ar fi jignit pe băiețel și că i-ar fi zis că nu trebuia să dea bani pe mărțișor și ciocolată.

Tatăl băiețelului a solicitat școlii din Slobozia să i se permită să stea pe holul școlii în timpul cursurilor, pentru a preveni alte incidente nedorite, iar solicitarea sa a fost aprobată de conducere.

Scandal la Universitatea București! Profesoara de suedeză, acuzată că îi jignește pe studenți: „Faceți țara de rușine!”

Scandal la Universitatea București! Nu mai puțin de 20 de reclamații o vizează pe profesoara de suedeză Carmen Vioreanu, de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, iar autoritățile au deschis o anchetă.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here