Scapa de monotonia din cuplu cu aceste sfaturi

0
790

Primele cateva luni de dragoste sunt intotdeauna frumoase, acesta este un basm care nu se va termina niciodata. Sunteti la inceputul drumului, asa ca in fiecare zi veti descoperi lucruri noi unul pentru celalalt, iar lucrurile mici pe care le faceti impreuna va vor aduce fericire nelimitata. Dar in timp, chiar daca dragostea si afectiunea raman acolo, totusi se va stabili treptat o rutina.

Nu este neaparat vina ta. De obicei, rutina este rezultatul ritmului haotic de viata pe care il traim. Sunt prea multe lucruri de facut si totul se va intampla rapid, deci exista putine oportunitati de a lua o pauza, de a reflecta, de a acorda oamenilor apropiati ceva timp si atentie si de a investi in relatiile noastre. Vestea buna este ca, atunci cand vine vorba de a scapa de viata de rutina a unui cuplu, exista multe solutii care pot fi folosite pentru a scapa de monotonie.

Gesturi mici in fiecare zi

Nu trebuie sa fie extraordinar si nu trebuie sa va distruga bugetul. Uneori, pregatind micul dejun in avans si mergand la culcare impreuna, sau oferind o incurajare inainte de o intalnire importanta, acesta este cel mai frumos gest pe care il poti face pentru partener. Este foarte important sa-i arati ca esti alaturi de el si vrei sa fie fericit.

De asemenea, va puteti crea propria eticheta, cum ar fi o data pe saptamana sa va faceti o surpriza. Daca este un colectionar entuziast (ceasuri, modele de masini sau orice altceva), ajuta-l sa-si extinda alegerea. Exista multe idei bune pentru a face o surpriza partenerului. Este foarte important sa ramanem la acest punct si, bineinteles, ar trebui realizat si un beneficiu reciproc.

Parasiti zona de confort

Din toate unghiurile, cel mai bun lucru pe care il faci din cand in cand este sa scapati de sub control si de restrictiile autoimpuse. Cu alte cuvinte, este timpul sa faceti mai multe experimente impreuna, sa faceti aventuri acerbe si sa va redescoperiti in acest fel. Si aceasta regula este invalida doar in dormitor.

Parasutism, off-road, curse, scufundari si snorkeling, calatorii in desert: iata cateva experiente care va pot scoate din zona de confort si pot creste nivelul de adrenalina.

Jocuri de rol

Dupa stabilirea monotoniei, relatiile pe termen lung necesita inevitabil putina sare si piper. Daca tu si partenerul sunteti supusi unui mare stres zilnic, participati la un joc de rol controversat, care poate spori distractia jocurilor preliminare printr-o stimulare mentala unica.

Distractia de a juca sau de a intra in pielea altor personaje exista profund in sufletele noastre. Copilul pasional din tine si partenerul tau abia asteapta sa se gandeasca la scena imaginara, chiar si in momentele intime. Acestea sunt cateva jocuri de rol interesante concepute pentru a va stimula sexul si creativitatea in dormitor: puteti intra in rolul unei escorte sexy, asistenta si pacient, proful si eleva, sunt doar cateva idei.

Spiritual / tantric

Expertii va recomanda sa efectuati preludii timp de 10 minute, iar apoi actul sexual in sine incepe cu o penetrare lenta. Cheia este sa stii cum sa te opresti la orgasm, astfel incat sa poti incepe din nou … sa te bucuri de ore de placere sexuala. Practicantii considera ca sexul tantric va poate ajuta sa stabiliti o relatie mai stransa si entuziasta. Daca faceti sex timp de cateva ore, este mai usor sa ajungeti la orgasm.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here