Cum gasesc un partener de viata online

0
969

O cincime din relatii sunt acum online. Internetul joaca un rol important in viata noastra si a inlocuit jumatate din metodele traditionale prin care oamenii se pot intalni.

Internetul, site-urile de dating, matrimoniale, aplicatiile de intalniri si chiar site-urile de dame de companie sibiu, bucuresti, cluj, etc., ne permit sa intram in contact virtual cu multa lume… Potrivit unui studiu recent, 74% dintre utilizatorii serviciilor de intalniri online spera sa se indragosteasca cat mai mult in viitorul apropiat. In plus, majoritatea sunt adepti ai casatoriei si doar 10% spun ca numai copiii ii pot face sa ajunga la altar.

Peste 80% dintre oameni au spus ca ar dori sa cunoasca pe cineva online, in timp ce 51% au spus ca, chiar daca comunica cu acea persoana practic fara sa se intalneasca, se vor indragosti in continuare. Cu toate acestea, atunci cand fac primul pas, romanii sunt timizi, iar cei mai curajosi sunt barbatii. Mai mult de jumatate dintre intervievati au recunoscut ca, inainte de a continua, aveau nevoie de un semnal din cealalta parte, oricat de mare sau mic ar fi, pentru a confirma reciprocitatea lor emotionala.

In aceasta etapa, jumatate dintre intervievati au spus ca s-au simtit emotionati cand s-au intalnit prima data, chiar mai mult decat atunci cand au trebuit sa se prezinte pentru un nou loc de munca important. Doar o treime dintre respondenti au recunoscut ca au acceptat cautarea Google inainte de a accepta intalniri cu potentiali parteneri. Din acest procent, majoritatea sunt femei, care sunt mai sceptice si mai curioase cu privire la noii parteneri.

Chiar daca nu exista un standard clar pentru eliminarea noilor parteneriate, barbatii si femeile care cauta dragoste pe Internet nu pot scapa de un singur lucru: daca identitatea unui potential partener este necunoscuta, 45% dintre oameni nu se vor implica intr-o relatie. In plus, daca se intampla ca cealalta parte sa cocheteze cu altii, 41% vor renunta la fata locului, in timp ce 23% le vor plati in aceeasi moneda, renuntand astfel la relatie.

Un barbat care cauta un suflet pereche este mai experimentat, dar spre deosebire de sexul opus, nu se simte suficient de sigur in timpul primei intalniri si are mai multe emotii decat partenera sa. El ar prefera sa nu ofere informatii detaliate despre inaltime pentru a nu dezamagi.

Dintre barbatii care isi cauta jumatatea pe site-uri de intalniri, 55% sunt interesati de o relatie serioasa, 75% sunt fani ai fotbalului si alte sporturi de contact si 35% prefera muzica pop, rock si relax. Persoana de pe site-ul de intalniri are in medie 5 relatii, care dureaza de obicei mai mult de un an. Atunci cand se evalueaza imaginea unei femei, nu exista un standard de eliminare, atata timp cat este convinsa ca este atractiva, aceasta nu-i va impiedica drumul inainte. De obicei, se simte nesigura in prima intalnire fata in fata si se teme de dezamagire.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here