Mai credem în ceva ?

0
170
 
 
Motto : „Pandemia ne obligă ” de a regândi stilurile noastre de viață, relațiile noastre, organizarea societății noastre și mai ales sensul existenţei noastre.”( Papa Francisc) 
 
    Schimbare, transformare , re-setare , cuvinte al căror conținut este…”oprit” să-l știm ?
Când, de ce și pe unde ne sunt liderii care pot să ne arate direcția și să facă primul pas către acolo ?
Cu blocarea obligatorie la care am fost supuși din luna martie 2020 nu putem să supraviețuim mult timp, nici vorbă de a trăi în DEMNITATE.                                                             Esența vieții și a sănătăţii ființei umane este munca, mișcarea și comunicarea cu semenii. Fraternitate și prietenie socială ! 
   E vremea să revizuim „Protocoalele” de luptă contra pandemiei, plecând de la baza de date și până la consecințe, totul realizat de specialiști recomandați de realizările profesionale. 
  Omul obișnuit, ținut continuu în chinga informațiilor contradictorii care mențin starea de controversă și contrapoziție, va ajunge să nu mai înțeleagă nimic, iar când nu mai crede în ceva, nici nu-i trebuie. 
   Rostul îngrădirii drepturilor și libertăților fundamentale naturale este rezumat în misiunea de a salva vieți și de a proteja sănătatea populației. Să nu se uite că trebuie să se respecte proporția între ceea ce apărăm și ceea ce sacrificăm. Acest raport rezultă numai din ADEVĂRUL PUR.
  Am mai spus și repet , cu riscul de a deveni pedant… Redati-ne speranța !  Aplicarea restricțiilor nu-i un moft, ci o necesitate, dar trebuie să ramânem mereu în realitate.                                                                                                                                                                 Numai că,  din senin apare îndoială atunci când se consultă și se propagă „părerwa specialiștilor” oficiali care ne spun încă de la începutul lui martie 2021, că la sfârșitul lui aprilie va fi rău de tot, va veni „Al treilea val” , un fel de Apocalipsă ! Orice flux are și reflux…apele mării „îl știu” , iar țărmurile sunt pregătite !
   Chiar dacă nu există un proiect în derulare privind -România educată – să nu se uite că inteligența și intuiția la români are o cotă plină de coeficient și se situează la o înălțime peste medie . 
   Stă exclusiv în puterea și voința noastră, a tuturor, să acționăm inteligent și practic pentru a ieși întregi la minte, suflet și trup din acesta pandemie, care a cauzat una din cele mai grave crize economice, sociale și umanitare, cu efecte încă neștiute. 
   Așadar, prudența și vigilența să rămână cuvântul de ordine pentru ieșirea cu bine din rigorile impuse de această pandemie !
Sursa foto: https:// google.com
 Redacția Ziarului Naționalul.ro mulțumește domnului Vasile Soroceanu pentru acest impresionant material trimis astăzi 22 Martie 2021 în exclusivitate.Totodată, pe această cale îl asigură de statutul de colaborator permanent
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here