Unghiile pe jumătate lăcuite – Tendința orei

0
357

În plus față de variantele metalice nud și opulente, o altă variantă care a fost puternic prezentată pe podiumuri își face și un nume: unghii pe jumătate vopsite. Doar vârfurile sau o parte a unghiei sunt vopsite în culoare. Restul se combină apoi cu vestimentația. În plus față de toate imaginile beauty în ceea ce privește manichiura cu gel de unghii, există o serie de elemente foarte clasice, care sunt, de asemenea, la modă în acest sezon. Aceasta include negru. De fapt, negrul a fost o tendință de toamnă / iarnă pentru manichiură, de mult timp. În plus, sunt solicitate și culorile pietrelor prețioase precum verde smarald, albastru safir sau roșu rubin.

De altfel, acest lucru nu înseamnă că trebuie să alegi o culoare pentru toate unghiile – dimpotrivă, poți alege tonuri diferite, astfel încât fiecare unghie să arate diferit. Cele cărora le plac contrastele deosebit de izbitoare se pot bucura, deoarece tonurile de neon continuă să însoțească manichiura și în acest sezon. Gelurile mate pot fi folosite și pentru a seta accente beauty. Nu doar culorile sau texturile gelului de unghii sunt focalizate, ci se schimbă și forma unghiei. Unghiile scurte cu colțuri rotunjite sunt mai populare decât unghiile lungi. Acest lucru se potrivește cu o altă tendință de pe podiumuri.

Cele mai frumoase unghii cu gel – iarna 2021

Manichiura franțuzească sărbătorește sfârșitul de an cu o revenire în tendințe. Aspectul nud cu vârfuri de unghii albe este acum interpretat într-un mod proaspăt și creativ. Culorile strălucitoare, sclipici, micro-linii fine. Unghiile scurte și naturale fac ca manichiura franțuzească să fie minunată, contemporană și de asemenea, o manichiură minimalistă preferată pentru viața de zi cu zi. Strasuri, autocolante? Sunt în tendință în sezonul primavară-vară, pentru că în iarnă totul se învârte în jurul eleganței simple în categoria designului unghiilor.

În special în tendință?

Vor fi unghiile nude care arăta foarte naturale și se vor juca doar cu o notă simplă, caldă. Condiția prealabilă pentru aspectul trendului nude, sunt unghiile perfect îngrijite, mai exact o manichiură profesional realizată. Desigur, există mai multe opțiuni disponibile cu gel de unghii decât cu unghii naturale. Totuși, aici pot fi implementate și tendințe și pot fi atașate mici decorațiuni. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu autocolante gata făcute. În plus, pot fi implementate modele frumoase cu lacuri cu efect, de exemplu cu un lac cu paiete care se aplică ca strat de acoperire. Pe lângă unghiile clasice franceze și manichiurile monocrome, pot fi lipite cu ușurință și modelele neobișnuite de unghii. Și dacă îți place ceva mai natural, poți folosi în schimb folii Nail Art. Pe site-ul Nailsup poți găsi inspirația pentru a crea cel mai bun design de unghii cu gel de unghii în 2021.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here