Monica Pop pune la zid autoritățile din România, care vorbesc doar de ATI

0
182

Prof. dr. Monica Pop pune la zid autoritățile din România, care, cu fiecare ocazie, anunță că situația la ATI este gravă și că la spital ajung tot mai mulți oameni cu forme severe ale COVID-19.

Medicul oftalmolog consideră că atitudinea autorităților este greșită și că oamenii vor ajunge să creadă că infectarea cu COVID-19 este echivalentă cu decesul. Monica Pop și-ar dori ca medicii și persoanele cu putere de decizie să vorbească, în primul rând, de pacienții vindecați și externați.

Stresul și depresia scad mult imunitatea, se știe! Exact asta se întâmplă dacă se vorbește doar de gravi în ATI și de morți!!! Fără speranțe???!!! Despre externați și vindecați, nimic, niciun cuvânt???!!! Deși ei sunt marea majoritatea, se știe bine! Strategie greșită! Oamenii vor crede că mor cei mai mulți!!! Descurajați mult și zdruncinați încrederea în spitale! Se vor îmbolnăvi mult mai mulți așa! Lăsați medicii să îi salveze! Aceasta atitudine nu aduce nimic bun! S-a constatat vreo îmbunătățire de când se spune peste tot doar despre stări grave și decese??!! Nu e deloc bine pentru oameni! E un fel de genocid de suflete! Speranțe, IOC? Asta se vrea?!”, a scris prof.dr. Monica Pop pe o rețea socială.

Prof.dr. Monica Pop, revoltată. 1.348 de pacienți infectați cu COVID-19 sunt internați la ATI

În România, de la începutul pandemiei, au fost confirmate 919.794 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 825.208 pacienți au fost declarați vindecați, iar 22.719 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.336. Dintre acestea, 1.348 sunt internate la ATI.

Pe teritoriul României, 68.607 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 15.901 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 71.707 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 92 de persoane.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here