Hotel Traian Caciulata

0
136

Zona balneara Calimanesti-Caciulata este cautata an de an ca destinatie de vacanta pentru turistii interesati sa se relaxeze si sa isi incarce bateriile dupa un an lung si solicitant. In egala masura este cautata de cei cu probleme de sanatate, nevoiti sa urmeze tratamente in tratarea diverselor afectiuni cronice. Hotel Traian Caciulata ofera o gama larga de optiuni de cazare si tratament cu diverse cure.

Incadrat in categoria hotel de trei stele, aceasta unitate de cazare are in total 508 locuri de cazare, in 244 camere duble si 10 apartamente. Este modern mobilat si ofera conexiune la internet prin wi-fi tuturor oaspetilor cazati. Fiecare camera este modernizata si dispune de baie proprie, grup sanitar, televizor color si frigider. Turistii cazati la Hotel Traian Caciulata au in fiecare camera cate un telefon, doua noptiere, masuta pentru studiu si cate o oglinda.

Datorita tuturor acestor piese de mobilier, fiecare turist se va simti foarte comod si va avea toate conditiile necesare unui sejur odihnitor.

Copiii sub 7 ani beneficiaza de cazare gratuita daca nu se solicita un pat aditional, iar cei sub 14 ani beneficiaza de anumite discounturi, in functie de ofertele achizitionate de parinti. De asemenea, se achita o taxa aditionala pentru serviciile de masa pentru copiii cu varsta de pana la 14 ani.

In perioada de vara, cand sezonul este cel mai intens, suplimentele pentru masa se aplica doar pentru minim 6 nopti rezervate, iar in afara sezonului suplimentele se aplica si pentru sejururi mai scurte.

Hotelul dispune de o baza de tratament proprie, unde oaspetii se pot trata pentru diverse afectiuni. Printre cele care pot fi tratate se numara: afectiuni digestive, la nivel renal, problemele cu metabolismul, afectiunile cardio-vasculare si diverse alergii.

Procedurile de tratament pot fi accesate de luni pana vineri, in functie de ofertele achizitionate. In week-end acestea nu sunt acoperite prin oferte. Oaspetii beneficiaza de sala de fitness si piscina interioara cu apa termala. Pentru accesul la piscina se plateste o taxa separata.

Procedurile pe baza de tratament disponibile oaspetilor sunt variate. Acestea difera de la baile galvanice, curentii interferentiali si diadinamici si ajung pana la magnetoterapie, ultrasunet si aplicatii cu parafina. Se mai pot face sesiuni de kinetoterapie si hidrokinetoterapie.

La Hotel Traian Caciulata pot fi accesate izvoarele minerale si se pot face bai minerale, cu bule si cu plante. Curele se fac in functie de recomandarea medicului, iar pentru anumite tratamente pot fi solicitate documente aditionale. Printre acestea pot fi: dovada ca sunteti asigurat medical, trimiterea de la medicul de familie sau dovada ca sunteti diagnosticat cu o afectiune cronica si aveti nevoie de un tratament specific.

Hotelul nu accepta animale de companie, din dorinta de a oferi oaspetilor cazati cat mai multa liniste si un mediu propice efectuarii tratamentelor. Pentru un concediu linistit si centrat pe incarcarea propriilor baterii, Hotel Traian Caciulata va sta la dispozitie cu oferte variate. Climatul bland al zonei balneare ajuta la relaxarea organismului. Se recomanda efectuarea rezervarilor din timp, iar daca suferiti de vreo afectiune, alegerea pachetelor care acopera numarul de tratamente de care aveti nevoie.

 

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here