Un bărbat a ajuns la spital, după ce a verificat o butelie cu un chibrit aprins

0
454

Un bărbat de 50 de ani a provocat o explozie, luni, într-o casă din orașul Pâncota (județul Arad), după ce a verificat o butelie cu un chibrit aprins. El a ajuns la spital cu arsuri pe o treime din corp.

Un echipaj de pompieri și o autospecială SMURD au intervenit la fața locului, după apelul la numărul de urgențe 112.

Explozia nu a fost urmată de un incendiu, dar victima avea arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului. Acesteia i s-a acordat primul ajutor si a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Arad.

Anchetatorii au stabilit că explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaz, în timpul schimbării unei butelii. Bărbatul a verificat etanșeitatea buteliei cu ajutorul focului deschis, au precizat pompierii arădeni, citați de Mediafax.

Incendiu într-un bloc din Iași. Locatarii au fost evacuați

Un incendiu a izbucnit, luni, într-un apartament situat la etajul șase al unui bloc din Iași. Toți locatarii au fost evacuați.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași, incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul şapte, al unui bloc de pe strada Fântânilor, din Iaşi.

La locul intervenţiei au fost trimise două autospeciale de stingere, două autoplatforme pentru salvarea de la înălţime, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de primă intervenţie şi comandă, un echipaj de descarcerare.

Incendiu puternic la firma de piscine a lui Radu Berceanu, în Craiova

Un incendiu puternic s-a produs, vineri seară, la firma de piscine din Craiova deținută de fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu. Pompierii din Craiova au intervenit cu patru autospeciale și alte mijloace pentru a stinge incendiul.

Potrivit primelor informații, incendiul s-a produs la o hală de aproximativ 300 de metri pătrați.

Contactat de Gândul pentru mai multe informații despre incendiul izbucnit la firma sa, Radu Berceanu a spus că nu vrea să dea nicio declarație.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here