Miniștrii USR PLUS, chemați la raport de Barna! (SURSE)

1
77

Miniștrii USR PLUS au fost convocați de Dan Barna într-o ședință, pentru a stabili dacă participă sau boicotează ședința de Guvern.

Vicepremierul Dan Barna i-a convocat pe miniștrii USR PLUS într-o ședință, au precizat surse pentru Mediafax.

Ședința a început la ora 12.00, în biroul lui Barna de la Palatul Victoria.

Tema discuțiilor este evidentă: participarea sau absentarea de la ședința Executivului, după revocarea lui Vlad Voiculescu de către premierul Florin Cîțu.

„Intenția noastră este de a nu valida nicio acțiune a premierului Cîțu, dar vom decide la 12.00 cum vom acționa”, au declarat sursele politice.

Alianța USR PLUS a anunțat că Florin Cîțu nu se mai bucură de susținerea formațiunii politice în funcția de premier și a cerut retragerea sprijinului politic pentru acesta! Totul a pornit de la revocarea din funcția de ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, în urma gafelor multiple care au marcat mandatul său.

În curs de actualizare…

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

  1. @ De admirat totuși Cîțu, Ludovic Orban, Iohannis, Rafila, Arafat, Tătaru și alți câțiva, „martiri” ai vaccinării, ai „big pharma companies” ,pe care probabil că OMS intenționează să le îndepărteze de falimente, ? Probabil că Dan Condrea, de acolo de unde este, cel care dezvolta acel program de control și reducere a infecțiilor nosocomiale în condițiile diminuării rolului intervenției farmacologice prin eficientizarea contribuției acțiuniilor farmacologice la combaterea infecțiilor nosocomiale, își face treaba, ? Probabil și că, în condițiile în care nu vor ieși multe dintre „big pharma companies” din piață, în aceste vremuri fiind „inflație de vaccinuri”, administrate „gratuit din bani publici” ,vor urma și niște „falimente politice spectaculoase” ale celor implicațí în combaterea falimentelor „big pharma companies”, ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here