Carduri bancare smart pentru a intra cu încredere în lumea achizițiilor online

0
288

Ia-ți și tu un card de credit deștept de la Banca Românească pentru a fi în pas cu viitorul tehnologic! Mastercard are produse și soluții complete, care servesc tuturor celor prezenți în ecosistemul de plată. Cardul de credit menționat este unul dintre ele.

Shopping-ul online, la putere în 2021

Pentru ca plățile biometrice să aibă în perioada următoare succesul scontat, fiecare participant (bancă, client) trebuie să își îndeplinească rolul în mod eficient pentru a se asigura că următoarea etapă a procesului se desfășoară așa cum trebuie. Fiecare element al sistemului de plată trebuie să interacționeze și să funcționeze fără probleme împreună, cu obiective comune de dezvoltare și îmbunătățire continuă în privința cardurilor biometrice care conduc piața către viitor.

Plățile digitale vor câștiga și mai multă putere în 2021. Rămâi informat în calitate de deținător de card și pregătește-te pentru și mai mult shopping online!

Pandemia de coronavirus a accelerat dezvoltarea instrumentelor bancare de ultimă generație. Putem spune că 2020 a fost în mod real anul achizițiilor făcute preponderent digital peste tot în lume. Inclusiv în România. Au apărut noi instrumente financiar-bancare, iar altele au început să fie utilizate mult mai frecvent de către clienți, mai ales în contextul restricțiilor pe care le-am avut de îndurat cu toții din pricina pandemiei de coronavirus.

Creșterea exponențială a tranzacțiilor online, împreună cu un număr și mai mare de oameni care folosesc internetul pentru a face cumpărături ridică în mod legitim o întrebare importantă: cum va fi această comerțul în 2021? Scenarii sunt multe, mai mult sau mai puțin fanteziste, dar un lucru este sigur: atunci când vine vorba de plăți online, vor exista multe oportunități care până de curând păreau a fi de domeniul SF.

Care sunt cele mai mari tendințe în plățile online pentru 2021?

  1. Plățile instant realizate cu noile facilități oferite de cardurile bancare

Într-un mediu în schimbare accelerată, o tendință care promite să aibă un impact din ce în ce mai mare asupra consumatorilor și instituțiilor financiare în 2021 este reprezentat de plățile instantanee. Lumea se grăbește, iar circuitul banilor are și el o viteză mult mai mare decât în trecut.

  1. Vor apărea aplicații tot mai complexe ce vor ușura achizițiile

Ti-ai imaginat vreodată că în viitorul foarte apropiat o să comanzi mâncarea favorită, o să plătești facturile, o să faci rezervări pentru o călătorie, toate în aceeași aplicație? Aceasta este o soluție nu prea îndepărtată: principalii jucători internaționali lucrează deja la o platformă care oferă totul, de la produse și servicii.

  1. Plățile recurentă vor prinde avânt

Abonamentele digitale sunt deja o realitate și în țara noastră. Ele sunt posibile acum pentru din ce în ce mai multe tipuri de servicii, în principal utilități, telefonie mobilă, cablu, internet, cursuri sau alte servicii care necesită plata unei taxe lunare. Plata recurentă vine pentru a ușura viața oamenilor, pentru a-i scăpa de griji inutile. Deoarece plățile se fac automat, nu este necesar să se efectueze din nou și din nou tranzacții repetitive în fiecare lună. Această metodă este avantajoasă atât pentru client, dar și pentru companiile ce oferă anumite servicii. La urma urmei, taxele respective se generează automat lună de lună.

  1. Autentificare biometrică, vedeta anului 2021

Aceasta este o tendință care urmărește să reducă la minimum frauda la plățile efectuate pe bază de card. Identificarea amprentelor digitale este deja destul de familiară pentru mulți consumatori care folosesc această tehnologie pentru a-și debloca smartphone-urile. În 2021, pe lângă amprentarea digitală, se așteaptă ca identificarea recunoașterii faciale să apară și ca metodă de autentificare. Urmează apoi cea prin scanarea irisului etc.

  1. Inteligența artificială

În cele din urmă, soluțiile de plată care utilizează inteligența artificială (AI) vor fi, de asemenea, o tendință ce va influența radical lumea întreagă. Ca urmare, companiile de plăți câștigă o capacitate mai mare de a-și proteja datele și de a detecta frauda. Un alt beneficiu este îmbunătățirea experienței clienților cu funcții care permit, de exemplu, achitarea fără numerar.

Rămâi la curent cu tendințele și adoptă-le pe cele care se potrivesc cel mai bine realității tale în materie de plăți.

În mod surprinzător, tehnologia digitală este bine primită de consumatorii români, noile studii sugerând că mulți clienți ai băncilor și-ar dori ca să obțină un card de plată biometric pe motive ce țin de siguranță și comoditate.

În concluzie, flexibilitatea și ușurința sunt cuvintele cheie pentru acest nou an. În plus, 2021 promite să înregistreze o creștere și mai mare a comerțului electronic și a relațiilor online dintre consumatori și comercianți și la noi în țară, cu atât mai mult cu cât pandemia de coronavirus pare a nu se stinge nici în acest an.

Un card de credit de la Banca Românească te va ajuta ca să intri cu succes în lumea instrumentelor de plată biometrice. Intră pe banca-romaneasca-card-credit.ro pentru detalii.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here