8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Decizie fără precedent! Ce fac SUA cu 60 de milioane de vaccinuri AstraZeneca

0
451

Deocamdată, nu se știe care sunt statele norocoase și nici când va începe distribuirea dozelor. Cert este doar că SUA își doresc ca tot mai mulți oameni să beneficieze de șansa vaccinării împotriva Covid-19.

Gabriela Firea, reacție în scandalul PNRR: „Domnul Ghinea să înteleagă că este un program naţional şi nu un proiect de diplomă”

Senatoarea PSD, Gabriela Firea, a comentat dur scandalul pe miliardele de la UE. Firea a spus că de acest proiect s-ar putea alege „praful”, pentru că s-a făcut „într-o cheie politică și nu națională”.

Cum s-a sinucis doctorița de 38 de ani din Constanța, chiar în cabinet

Doctorița din Constanța, găsită moartă în cabinet, a murit din cauza unei supradoze de analgezic. Femeia a făcut un stop cardio-respirator pe fondul unei intoxicații cu o substanță necunoscută, un analgezic opioid, potrivit unor surse din anchetă, citate de antena3.ro, folosit de regulă în tratamentul durerilor cronice și severe eliberat doar pe baza de rețetă specială pentru substanțe narcotice!

Ultima decizie în dosarul protestului violent din Piața Unirii: Judecătorii nu sunt de acord ca 14 protestatari să mai stea în arest preventiv. Decizia nu este definitivă

Cei 14 protestatari arestați preventiv după ce au atacat jandarmii și au incitat la violențe în Piața Unirii, în noaptea de 29 spre 30 martie, ar putea scăpa de arest preventiv.

Când va fi ridicată carantina de noapte? Răspunsul premierului Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre ridicarea carantinei de noapte. Este unul dintre subiectele cele mai arzătoare în România. După ce s-a decis ridicarea carantinei de weekend în București, mulți cred că este momentul și pentru alte măsuri de relaxare.

Florin Cîțu: „După 1 iunie, discutăm de măsuri de relaxare”

Primul-ministru Florin Cîțu a vorbit la TVR 1 despre situația epidemiologică din țară. Premierul a intervenit la scurt timp după ce prefectul Capitalei a decis ridicarea restricțiilor de weekend. Șeful Executivului se declară convins că românii vor dori să se vaccineze mai ales că venirea verii înseamnă mers la plajă, concerte, spectacole în aer liber. Subtil, Cîțu transmite că doar persoanele vaccinate vor avea parte de acces la acest tip de distracție.

Fetiţă de 12 ani, muşcată de un Husky. Șocant, însă, este ce s-a întâmplat cu stăpâna câinelui!

O fetiță de numai 12 ani a fost muşcată de un câine Husky. S-a întâmplat în localitatea Tăuți, din comuna Meteș, județul Alba. Micuța se juca în curtea unei vecine când a avut loc incidentul. Potrivit Pro Tv, stăpâna câinelui a suferit un şoc atât de puternic încât s-a prăbușit la pâmânt și a murit!

Dumitru Coarnă, amendat după ce a jignit o judecătoare. „Sunt deputat și am imunitate. Spun ce vreau eu!”

Fostul sindicalist Dumitru Coarnă, ales deputat de Călărași pe listele PSD, a fost amendat, recent, după ce a jignit un magistrat al Judecătoriei Sectorului 5. Acesta ar fi avut un schimb de replici acide cu instanța care îl judecă pentru calomnierea șefului Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here