Platforma contract-auto.ro te ajuta sa-ti faci contractul de vanzare/cumparare in 5 minute!

0
64

Vrei sa vinzi o masina si ai nevoie de ajutor? Platforma contract-auto.ro iti vine in ajutor cu documentul oficial pe care il poti completa intr-un timp foarte scurt, fara a mai avea nevoie de programe de editat .

Site-ul online iti pune la dispozitie documentul DRPCIV pe care-l poti completa cu usurinta de pe telefon sau de pe calculator, atunci cand ai nevoie de acesta in cel mai scurt timp posibil.

Acum poti definitiva contractul de vanzare cumparare auto in cateva minute, tot ceea ce trebuie sa faci fiind completarea unui simplu formular disponibil online, oricarui vanzator sau cumparatori de automobil.

Accesul pe platforma este gratuit, dar completarea si definitivarea contractului fiind la un cost extrem de mic si competitiv, accesibil oricui. Discutam aici despre o suma modica, 27.99 lei pentru generarea contractului de vanzare/cumparare.

Care sunt principalele beneficii pe care ti le ofera serviciul contract-auto.ro

Un prim beneficiu si cel mai major e timpul extra pe care ti-l pune la dispozitie. Prin intermediul acestui serviciu online de care poti dispune de el 24/7, oricand si oriunde, poti avea contractul de vanzare-cumparare gata de uz mai repede decat ai visat.

Tinand cont de actualele conditii pandemice in care e in folosul tuturor sa pastram distanta sociala si in care majoritatea serviciilor pot fi disponibile doar cu programare, lista persoanelor care doresc sa-si faca actele auto este tot mai mare, direct proportionala cu cresterea numarului de autovehicule second hand in circulatie. Asadar, poate fi destul de dificil sa gasesti un birou disponibil pentru crearea actelor auto rapid, fapt ce l-am putea incuraja pe potentialul tau client sa renunte la achizitie si care s-ar putea reorienta catre altele masini. Prin intermediul platformei online poti creea contractul in orice moment si sa pastrezi distantarea sociala, sa finalizezi o tranzactie rapid, in timp util. Poti incheia un contract chiar si atunci cand cumparatorul sau vanzatorul este la o distanta indepartata, fara a fi necesar sa te mai deplasezi zeci de kilometri. Puteti semna actele prin posta.

Completarea online a contractului dureaza doar cateva minute, iar emiterea si utilizarea acestuia poate fi realizata in doar cateva secunde.
Odata ce completezi formularul si efectuezi plata cu cardul, introduci si adresa ta de email, iar ulterior, in cateva secunde, vei primi pe email contractul.

Contractul completat in sistem online va cuprinde formatul necesar legalizarii acestuia, care ulterior va fi necesar sa-l printezi si sa-l semnezi. In momentul semnarii, contractul are aceeasi valoare precum un contract pe care-l realizezi la un birou de acte auto si il poti folosi fara griji, indiferent de momentul sau de destinatia de uz.

Cat de sigura este plata online la contract-auto.ro?

In ultima perioada cu siguranta ai aflat ca se intampla tot felul de neplaceri in ceea ce priveste tranzactiile din mediul online. Iti recomandam pe aceasta cale sa nu faci autorizatii prin platforme dubioase, cu adrese incomplete sau necunoscute, ori sa oferi datele de pe cardul asociat contului tau bancar.

La contract-auto.ro platile se realizeaza exclusiv prin Netopia Payments, unul dintre cei mai mari furnizori de plati online. Asadar, tranzactia se realizeaza in deplina siguranta, o singura data per contract, fara alte costuri ascunse. Nu ti se vor lua tarife extra astfel incat iti poti realiza contractul auto in deplina siguranta.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here