5 beneficii uimitoare pentru sănătate ale suplimentelor pe bază de plante

0
482

Dacă sunteți de părere că știința medicală a fost întotdeauna atât de avansată, atunci vă înșelați. Înainte de siropurile pentru tuse, comprimatele antigripale și medicamentele pentru vindecarea febrei care au reușit să câștige un loc în cutia noastră medicală, ierburile au fost salvatoarele vieții oamenilor.

Dacă ne întoarcem puțin în trecut, atunci putem vedea că nu existau medicamente, dar oamenii erau încă sănătoși și își trăiau viața fericiți. Medicamentele pe bază de plante au fost folosite pentru a vindeca problemele de sănătate, pentru a câștiga forță și pentru a spori sănătatea în trecut. Și au funcționat!

Medicamentele pe bază de plante sunt sigure și au ingrediente naturale în loc de substanțele chimice produse în laborator, și poate exista ceva mai puternic decât natura? Cei care au înțeles acest mic secret folosesc în continuare suplimente pe bază de plante sub formă de tablete, pulbere, capsule sau ceai, în ciuda faptului că trăiesc în această eră avansată din punct de vedere medical.

Dacă încă nu sunteți convins de beneficiile medicamentelor pe bază de plante, portalul online www.farmaciinaturiste.ro va prezinta cinci motive care vă pot determina să adăugați medicamente pe bază de plante în dulap imediat:

1.Îmbunătățesc sistemul imunitar

Sistemul nostru imunitar ne ajută corpul să lupte împotriva germenilor, și aceste remedii naturale oferă putere corpului pentru a lupta împotriva bolilor. O mică adăugare de medicamente pe bază de plante ne poate întări sistemul imunitar și poate lupta împotriva bolilor obișnuite, cum ar fi gripa, răceala și problemele cu stomacul.

Medicamentele naturiste din plante precum Echinacea conțin vitamine, antioxidanți și fitosteroli, care îmbunătățesc funcționarea sistemului nostru imunitar.

2. Putere antiinflamatoare

Dacă suferiți de afecțiuni precum inflamația articulațiilor datorată osteoartritei sau artritei reumatoide sau inflamația intestinului din cauza colitei ulcerative, atunci consumul de medicamente pe bază de plante le poate vindeca.

Proprietățile antiinflamatoare ale ierburilor nu numai că reduc inflamația, ci și opresc producția de agenți cauzatori de inflamație.

3. Tratamentul depresiei si anxietatii

Depresia și anxietatea s-au strecurat în viețile noastre și încet acaparează tot mai mulți oameni. Mulți oameni care suferă de depresie și alte probleme emoționale evită să meargă la doctor.

Dacă sunteți unul dintre acei oameni, atunci nu vă faceți griji. Există medicamente pe bază de plante care pot ajuta la reducerea nivelului de anxietate și la vindecarea depresiei. Pe lângă consumul de medicamente, mirosul unor plante calmante poate, de asemenea, să liniștească creierul, ameliorând nivelul de stres.

4. Beneficii pentru îngrijirea pielii

Toată lumea își dorește o piele impecabilă și strălucitoare, și pe multi dintre noi nu ne deranjează să cheltuim sute de lei pentru a obține o astfel de piele. Cumpărăm produse scumpe pentru îngrijirea pielii și le oferim sume substanțiale dermatologilor doar pentru a obține o piele strălucitoare.

Dar dacă ați putea obține o piele sănătoasă într-un mod natural, fără a depăși bugetul?
Ei bine, acest lucru este posibil prin intermediul ierburilor. Unele plante au proprietăți antibacteriene care ajută la combaterea bacteriilor și la vindecarea infecțiilor pielii și a acneei.
Pe lângă lupta împotriva bacteriilor, ierburile au și proprietăți de a curăța pielea prin îndepărtarea petelor întunecate, a pistruilor și a petelor de îmbătrânire.

5. Au grija de sănătatea mintală

La fel ca pentru alte părți ale corpului, plantele au putere vindecătoare și pentru creierul nostru. Unele suplimente pe bază de plante sunt cele mai bune pentru a stimula abilitățile cognitive ale creierului și nu numai că îmbunătățesc memoria, ci și vindecă anumite boli ale creierului, cum ar fi Alzheimerul.

Să ne bucurăm de avantajele progreselor științifice și de cele mai noi tratamente medicale este bine, dar aducerea înapoi a medicamentelor pe bază de plante în viața noastră ne poate oferi mijloace naturale și sigure de a ne îmbunătăți sănătatea. Și nu este acesta cel mai bun mod de a rămâne sănătos?

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here