Allview acaparează viața digitală a omului modern

0
144

În urmă cu câțiva ani, numele „Allview” era sinonim cu telefoanele accesibile, pe care le puteai cumpăra deseori fără eforturi financiare. Deși nu stau la aceeași masă cu mai marii Samsung sau Huawei, Allview a perseverat și a ajuns să dispună de o gamă foarte variată de produse, numai bună pentru omul modern, conectat în permanență la știri, divertisment și la cei dragi. Așadar, ce tipuri de produse poartă logo-ul mărcii brașovene?

 

Soul X6 Xtreme

Evident că începem cu telefoanele Allview, canva vârful de gamă Allview Soul X6 Xtreme are tot ce își poate dori un înfocat al tehnologiei: un ecran mare, de 6.4” și rezoluție 1080p, un procesor rapid, Octa-Core, cameră pop-up, cititor de amprentă integrat în ecran și o memorie internă de 64 GB ce poate fi extinsă printr-un card microSD. Cea mai atractivă trăsătură? Cu siguranță culoarea violet. Pe langa acesta, sa nu uitam nici de celebrul smartphone Allview X4 Soulvision sau V4 Viper!

V4 Viper
V4 Viper

Tablete

Pentru cei care descoperă că un ecran de 6.4” este prea mic, Allview le pune la dispoziție o gamă de tablete. Diagonalele pornesc de la 7” și se opresc la 10.1”.

 

Laptopuri

Aflăm din când în când că România a produs niște calculatoare în anii 80 și că erau decente. Iată că ne putem lăuda din nou cu calculatoare (măcar cu brand) românești. Cel mai nou model este AllBook Q, un laptop ce rulează Windows 10, alimentat de puterea procesorului mobil Qualcomm Snapdragon 835. Este un laptop numai bun pentru cei care fac browsing, editare de documente și doresc să urmărească un film pe ecranul de 13.3 inch și rezoluție Full HD.

 

Televizoare

Ce așteptări poți avea de la un televizor Allview? Dacă te referi la sistemul de operare Android, la o rezoluție 4K și la o diagonală de 58 de inch sau 147 de centimetri, atunci așteptările tale sunt realiste. Cel mai performant model face parte din seria 6000, iar achiziția unuia îți va aduce încă un televizor Allview de 32”, cel puțin la data scrierii acestui articol.

 

Smart Home

Însă zona în care Allview a surprins cel mai mult este cea a produselor Internet of Things. Nu multe companii s-au avântat în această piață, iar apariția unui nume românesc este cu atât mai inedită. Allview oferă o oglindă inteligentă, care afișează informații în timp real despre vreme și știri. Aceasta este și cel mai scump produs oferit de către brașoveni. Alte produse smart sunt kit-ul de siguranță format din senzori, cameră video și hub și prize.

 

Alte accesorii

Nu în ultimul rând – accesoriile care completează experiența de utilizare. În cazul Allview, acestea sunt foarte variate. Boxe portabile, ceasuri inteligente, huse, camere video 360 de grade, smart bands, cântare inteligente și tastaturi și ochelari VR.

 

Toate aceste lucruri se traduc printr-o viață în care Allview poate avea un rol foarte important. Dimineața îți verifici rețelele sociale și mail-urile cu ajutorul telefonului tau Allview. Te pregătești pentru o nouă zi de lucru în fața unei oglinzi smart, monitorizându-ți greutatea cu ajutorul cântarului inteligent. La birou, ai la îndemână un laptop cu Windows 10, numai bun pentru ședințe, documente și prezentări. Întors acasă, te bucuri de filmele preferate fie pe o tabletă, fie în fața unui televizor cu diagonala de până la aproape un metru și jumătate. Prin intermediul asistentului personal Google Home poți controla diferite electronice și lumini, iar cu ajutorul ceasului sau a brățării inteligente poți vedea cât de activ ai fost în ziua respectivă.

 

Acesta este doar unul dintre scenariile pe care produsele Allview le pot îndeplini. Din fericire, fiecare dintre noi are un stil de viață diferit, iar produsele Allview se pot mula pe cele mai multe dintre ele. Ce este de luat în seamă este faptul că Allview, așa cum spuneam și la începutul acestui articol, este un brand accesibil, care a reușit să ofere astfel de produse clienților săi. Cu cât mai mult ar fi crescut cheltuielile pentru produse asemănătoare, dar cu mărci mult mai celebre decât Allview? Din fericire, nu trebuie să ne gândim prea mult la acest răspuns, din moment ce putem avea o viață digitală, a unui om modern, cu Allview.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here